FR
acredo - les alliances

Hoe het kostuum voor zijn huwelijk kiezen?

Gepubliceerd op 16-03-18 / Pakken

Hoe het kostuum voor zijn huwelijk kiezen?

Delen op :

Een kostuum kiest men niet zomaar. Het moet rekening houden met essentiële criteria zoals seizoen, persoonlijkheid en morfologie.

Jullie trouwen in de zomer? Kies dan voor linnen of katoen!

Als uw bruiloft daartegen gepland is tijdens de winter, moet u eerder wol of synthetische stoffen kiezen. Welke ook uw persoonlijkheid is, tijdens uw huwelijk, moet u natuurlijk blijven en dat moet te zien zijn in uw kleding.

Jullie zijn :

 

Opgelet, de originaliteit van een kostuum vraagt serieus werk. Een slechte smaak zou onvergeeflijk zijn.

Een kostuum volgens uw morfologie.

Net zoals bij de trouwjurken, is er voor elke fysiek zijn kostuum. Zie hier enkele tips die u zullen helpen om de beste keuze te maken... U wordt geconfronteerd met een verhouding probleem tussen uw romp en benen.

Indien uw romp korter is, verleng hem met een lange jas. Als daartegen uw benen korter zijn, dan is een kort jasje (tot de heupen) vereist.

Indien u klein bent, kies dan een effen kostuum en vermijd motieven die uw silhouet verkleinen. Bent u groot ? Geniet ervan! U kan u vrijwel alles veroorloven. Sober of excentriek gekleed, kostuum jas, redingote of rokjas, alles zal uw aanwezigheid vergroten. Wees echter voorzichtig met te korte mouwen en broek. Indien uw lichaam vergelijkbaar is met deze van een sportman, ga dan voor een kostuum gemaakt uit een soepele en rekbare stof. Dit zal de contouren van uw lichaam volgen in plaats van een opgeblazen gevoel te creëren. U bent een beetje gezet ? Kies dan voor een rechte jas en broek met hoge taille. Kies voor een effen en donkere kleur, stippen en strepen maken u dikker. Dunheid kan gecorrigeerd worden door een blazer, voorzien van schoudervullingen, een gilet en een plastron. Wat betreft de broek : het meest geschikte model is een rechte broek met enkele plooi. Wat uw keuze ook mag zijn, kies een kostuum dat u zal helpen om de mooiste dag ontspannend door te brengen.

Tags : Pakken

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio