FR
acredo - les alliances

Welke outfit dragen tijdens zijn burgerlijk huwelijk?

Gepubliceerd op 16-09-19 / Bruidsjurken

Welke outfit dragen tijdens zijn burgerlijk huwelijk?

Delen op :

U zult snel ja zeggen tegen de liefde van uw leven. Of uw unie enkel burgerlijk is of er ook een religieuze ceremonie gepland is, toch droomt u er van om een outfit te dragen die sensatie zal veroorzaken. Maar wat te dragen als u voor Mijnheer de burgemeester staat? Hier zijn onze ideeën voor uw burgerlijk huwelijk!

De jumpsuit

Voor een glamoureuze look kunt u kiezen voor een verfijnde jumpsuit. De jumpsuit, grote trend in de afgelopen jaren voor burgerlijke bruiloften, brengt u de verfijning van de mooiste Hollywood-bruiloften, terwijl het eenvoudig en elegant blijft. Natuurlijk zullen deze laatste worden voorzien van hoge hakken en chique en verfijnde sieraden om deze prachtige tuniek niet onnodig te overbelasten.

De tweedelige outfit

Voor meer moderniteit en eenvoud kunt u zich wenden tot tweedelige sets. Op dit moment zijn de rok en witte topassociaties een hit, net als de broek en ivoren blouses! Deze outfits zullen uw vrouwelijkheid naar voren brengen zonder te overdrijven. Ook hier faalt deze keuze niet! Sommige sets zijn Boheems, terwijl anderen glamour uitstralen.

De korte jurk

Voor een romantische of vintage stijl heeft de korte jurk altijd haar effect. Tijdloos sinds decennia, zal deze outfit u een frisse en lichte look bieden. Het is aan u om de snit te kiezen die het best bij u past. Uitlopend voor de meest romantische en met schede voor de meest geavanceerde, er is veel keuze! Wij adviseren u om te kiezen voor een mooie jurk in witte tinten om u te onderscheiden van uw gasten. Durf ook de blote rug en de sluier voor nog meer sensualiteit!

De geklede broek

Vindt u het leuk om op D-Day een broek te dragen en geen lange jurk? De geklede broek is een optie die u misschien ook bevalt. Begeleid van een mooi blazer, zal u top zijn voor uw burgerlijke huwelijksceremonie.

De trouwjurk in al zijn pracht

Sommige slechte geesten hebben u misschien afgeschrikt om een ​​prinsessenjurk te dragen tijdens het burgerlijk huwelijk. Negeer deze mensen! Als uw hart en uw persoonlijkheid u schreeuwen om de witte jurk van uw dromen te dragen, ga er dan voor! Of het nu gaat om een ​​eenvoudige satijnen jurk of een mooie en sexy zeemeerminjurk met kanten mouwen, de perfecte jurk zal u als geen ander sublimeren.

Een kwestie van accessoires

Laten we eerlijk zijn, de eenvoudigste kleding kan worden veranderd in trouwkleding met de juiste accessoires! Aarzel dus niet om uw schoenen, een boeket bloemen, prachtige juwelen en mogelijk een sluier tijdens uw trouwdag mee te nemen. Deze kleine dingen zullen het verschil maken met uw kapsel en uw bruidsmake-up! Geloof ons, het zijn al deze kleine details die u laten schitteren tijdens de mooiste dag van uw leven!

Tags : Bruidsjurken

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio