FR
acredo - les alliances

5 aanwijzingen die bewijzen dat u de juiste trouwjurk heeft gekozen

Gepubliceerd op 24-01-20 / Bruidsjurken

5 aanwijzingen die bewijzen dat u de juiste trouwjurk heeft gekozen

Delen op :

Het kiezen van een trouwjurk kan complex zijn en het is niet ongewoon om te twijfelen na het kopen van uw trouwjurk. Maar hoe kunt u uzelf geruststellen en ervoor zorgen dat u ondanks alles de juiste keuze heeft gemaakt? Hier zijn 5 aanwijzingen die niet bedriegen!

Ze komt overeen met het thema van uw bruiloft

Voor uw bruiloft heeft u gezorgd voor een thema om samenhang en harmonie te creëren binnen de decoratie en de algemene sfeer. De ideale jurk is dus degene die perfect past in het universum dat u heeft opgezet.

Voor een landelijk of boheems thema is een vloeiende jurk met kant of chiffon meer geschikt. Voor een sprookjeshuwelijk zal de prinsessenjurk met zijn lange sliert een absolute must zijn!

Ze sublimeert uw morfologie

Uw mooie jurk zou u moeten sublimeren, ongeacht uw rondingen! Inderdaad, de ideale jurk is degene die uw lichaam sublimeert zoals het nu is en daarom hoeft u niet op een of ander dieet te gaan.
Alle morfologieën zijn verschillend en vereisen aangepaste kledingsilhouetten. De ruime keuze die op de markt beschikbaar is, moet u in staat stellen om DE ideale jurk te vinden.

Ze stelt u op uw gemak

U draagt uw trouwjurk tijdens een slopende dag, ongeveer 14 uur! Het is daarom essentieel dat u zich comfortabel voelt in uw bruiloftskleding. Met andere woorden, als uw jurk u verhindert te bewegen zoals u wilt of u irriteert, is het geen goede keuze...

Heeft u tijdens de pasbeurten in de showroom details op uw mooie jurk opgemerkt die u op de D-day zouden kunnen storen? Een overdreven sexy halslijn, scherpe kristallen? Zo ja, zijn deze gebreken dan gemakkelijk te verhelpen?

Manche de robe de mariée

Ze lijkt op u

Er zijn duizenden jurkontwerpen. Sommige met kralen, strass, andere met slierten of een bustier... maar er is maar één versie van uzelf! Uw jurk mag geen vermomming zijn die uw ware persoonlijkheid camoufleert. U moet uzelf dus kunnen herkennen in uw trouwjurk.

Bent u een eenvoudig en discreet persoon? Dan is de haute couture zeemeermin jurk met zijn diepe halslijn en blote rug waarschijnlijk niet voor jou.

Ze is aangepast aan het seizoen van uw bruiloft

Tot slot is de perfecte jurk degene die u in staat stelt om niet te stikken in de zomer en niet dood te vriezen in de winter. Bruidsjurken met lange mouwen kunnen warmte vasthouden en zo een sauna-effect creëren tijdens hittegolven, evenals satijnen jurken, die een effectieve warmte-isolator zijn. Denk aan je huwelijksceremonie, ben je klaar om te zweten of te bevriezen voor een ja?

Ja, maar ik heb de beroemde "coup de coeur" niet gekregen

We hebben allemaal de beroemde toespraak gehoord dat de juiste jurk tranen in onze ogen zou brengen en alle twijfels zou wegnemen. Het overkomt sommige aanstaande bruiden wel, maar het is geen absolute waarheid, integendeel! We zijn niet allemaal op dezelfde manier emotioneel, en de mooiste jurken in het universum zullen er misschien nooit in slagen om je ogen uit te laten huilen als het niet bij je karakter past.

Voor sommigen moet het kiezen van een witte trouwjurk gedaan worden met het hoofd en niet met het hart. De perfecte jurk zal dan degene zijn die alle bovengenoemde vakjes aanvinkt&!

Denk er eens over na, wat waren je indrukken toen je het probeerde in de bruidsjurkwinkel?

Tags : Bruidsjurken

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio