FR
acredo - les alliances

Welke jurk voor een ronde bruid?

Gepubliceerd op 18-04-19 / Bruidsjurken

Welke jurk voor een ronde bruid?

Delen op :

De dag van uw huwelijk wilt u schitteren in uw witte jurk. Maar daarvoor weet u dat het nodig zal zijn om de outfit te vinden die u zal sublimeren en zal passen bij uw gulle vormen. Dus, wat voor bruidsjurk moet u kiezen als u ronde vormen heeft en u geen maat 38 bezit?

Equilibreer de volumes

De ideale trouwjurk moet in staat zijn om uw troeven te benadrukken terwijl het uw complexen camoufleert. Het moet uw silhouet in evenwicht brengen door de ronde delen te vervagen en de fijnere delen te accentueren. Hiervoor is niets beter dan uw boezem op te waarderen en uw taille te markeren. Zo verkrijgt u het silhouet waar alle vrouwen van dromen: de zandlopervorm.

Uw boezem mooi in model brengen

Dames met royale rondingen hebben meestal hele mooie borsten. Dus waarom zou u uw boezem niet mooi in model brengen door een mooie décolleté te dragen? Hartvormige bustiers, v-halzen en ronde halzen zijn uw beste bondgenoten. Pas op dat u niet te overmatig wordt door een duizelingwekkende halslijn te kiezen, het zou slecht kunnen uitvallen.

Markeer de taille

Om uw silhouet in evenwicht te brengen, zal u uw taille moeten markeren. Om dit te doen, kiezen we voor een veterjurk die dit deel van uw lichaam opnieuw definieert. Het gebruik van een buikkorset kan worden geadviseerd om uw rondingen zachter te maken. Weet echter dat de onderkant van uw jurk een grote rol zal spelen in de afbakening van uw taille. Inderdaad, door onderaan volume toe te voegen, creëren we de illusie dat er bovenaan volume verdwijnt!

Verfijn uw heupen

Als u uw heupen wilt verfijnen, kunt u een uitlopende jurk aantrekken. Kies hiervoor A-sneden of prinsessenjurken die uw heupen verbergen en uw taille accentueren. Voor een meer Boheemse look, zullen vloeiende, recht gesneden jurken ook geschikt zijn.

Uw taille is van nature fijn en u wilt uw royale heupen doen uitkomen? In dit geval kunt u ook een zeemeermin-jurk aantrekken. Meer glamour, deze stijl is perfect voor chique bruiden.

En mijn armen?
Manches sur robe de mariée grande taille

U vindt uw armen te rond? Vermijd te strakke mouwen, ze zouden alleen de indruk van rondheid accentueren. Richt u in plaats daarvan liever op hangende mouwen of vloeiende materialen die uw complex afleiden. Denk ook aan de accessoires (stola's, sjaals...) die zachtjes dit gebied kunnen bedekken.

Welke stof kiezen?

Het beste is te voorkomen dat uw jurk overbelast geraakt. Vermijd te veel ornamenten die extra volume aan uw silhouet kunnen toevoegen (franjes, sluiers...). Kies in plaats daarvan voor verfijnde en lichte versieringen zoals kant of kleine strass steentjes.

Wat het materiaal betreft, is het beter om te dikke en glanzende stoffen zoals taf te vermijden. Kies voor matte en vloeiende materialen zoals tule die uw rondingen nog steeds behouden.

Nog een laatste tip!

Eerst en vooral, aanvaard uw lichaam. Een vrouw die vertrouwen in haar eigen heeft, schittert zoals duizend lichtjes! U zult de mooiste op uw trouwdag zijn, wat er ook gebeuren mag!

Tags : Bruidsjurken

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio