FR
acredo - les alliances

Wat nieuws op huwelijksniveau?

Gepubliceerd op 10-11-17 / Huwelijksideeën

Wat nieuws op huwelijksniveau?

Delen op :

Alles is aan het veranderen, zelfs het huwelijk. Natuurlijk blijft het principe hetzelfde. Het paar zegt ja op de gemeente, komt tijdens een religieuze ceremonie dichterbij en dan is het de tijd om met familie en vrienden te feesten...
 
MAAR, de revolutie gebeurt op organisatorisch niveau. Uw gekleurde jurk en roomsoezen taart vergeten? En als we erover nadenken, vragen we ons af waarom onze moeders deze traditie respecteerden aangezien geen enkele wet zegt hoe u uw bruiloft moet organiseren! En dat hebben de getrouwden van vandaag goed begrepen.
 
De enige dingen die u moet respecteren, zijn uw wensen en uw budget.

Uw ceremonie

Een andere trend is trouwen voor een vertegenwoordiger. Maar nee, niet iemand die u absoluut een encyclopedie wil verkopen... Een "niet-officiële" vertegenwoordiger die geen rekening houdt met enig religieus geloof en u verenigt in een romantische ceremonie. Deze ceremonie kan een goede optie zijn als de echtgenoten een ander geloof hebben. Inderdaad, of u nu katholiek, joods, moslim of atheïst bent, de vertegenwoordiger zal u verenigen en alleen over liefde spreken.
 
U vraagt zich af waar dergelijke ceremonie te vieren? Plaatsen voor religieuze erediensten zijn uitgesloten, je hebt nog steeds... de wereld! Inderdaad, de vertegenwoordiger kan de ceremonie waar u wilt realiseren. Het kan variëren van je tuin tot je dak, tot een strand of een circus! En waarom niet in het park waar jullie voor het eerst kuste of in een trein? Alles is mogelijk!

De accessoires

Aankondigingen, dragees, foto's, ... Vergeet de traditionele kant en toon uw creativiteit. Durf de uitnodigingen per e-mail versturen, vervang het zakje van de dragees door een klein kader, ...
 
Wat betreft animatie, denk aan muziek, maar zeg u dat er niet alleen de DJ is. Waarom zou u geen orkest of een dansgroep uitnodigen? Een karaokefeestje met de mooiste liefdesliedjes zint u? Perfect, betrek uw gasten hierbij!
Vergeet de animaties niet... Proeverijen, demonstraties, ijssculptuur, chocoladefontein, vuurwerk, ...
 
Het enige dat u hoeft te doen, is meer dan originele ideeën vinden om een uniek bruiloft te hebben!
 
Voor een goede basis, raadpleeg onze sectie "Bruiloften ideeën"
 

Tags : Huwelijksideeën

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio