FR
acredo - les alliances

Hoe voor uw gasten te zorgen op D-Day

Gepubliceerd op 31-05-19 / Huwelijksideeën

Hoe voor uw gasten te zorgen op D-Day

Delen op :

Uw huwelijk zal ongetwijfeld een van de mooiste dagen van uw leven zijn, maar het zou niets zijn zonder uw familie en vrienden. Daarom wilt u ze verwennen door hun comfort op de grote dag te verzekeren dankzij kleine details. U zult zien, zij zullen een onvergetelijke herinnering bewaren.

Een bedankingsgeschenk

Het is een klassieker, maar het bedankingsgeschenk is een must. Sommige van uw gasten hebben een lange weg afgelegd om tot uw bruiloft te komen, terwijl anderen moeite zullen hebben om een ​​envelop in de urne te glijden. Vergeet niet om hen te bedanken door een klein souvenircadeau van deze geweldige dag aan te bieden (suikerbonen, honing potjes, gepersonaliseerde zeepjes...).

Een waaier voor de ceremonies in de zon

U weet hoe ongemakkelijk het kan zijn om stil te blijven in de zon als het heel warm is! Denk dus aan uw gasten en voorzie kleine waaiers voor uw seculiere ceremonie of uw buitenreceptie. Ze zullen het gebaar ongetwijfeld waarderen!

Een menu aangepast aan specifieke diëten

Een bruiloft waarbij we goed eten is een succesvol huwelijk! Denk aan het voeden van uw veganistische of allergische gasten. Het zou een schande zijn als hun buik gromt en het hun humeur voor de rest van de avond beïnvloedt!

Flip flops om de voeten te verlichten

Hakken zijn leuk, maar voor een korte periode! Uw gasten zullen het ongetwijfeld waarderen als ze hun ongemakkelijke schoenen kunnen verwijderen tijdens het dansfeest. Aarzel niet om verschillende flip-flops te voorzien om ze te verlichten.

De animaties

Uw bruiloft moet leuk zijn voor de gasten. Ze zouden de tijd niet te lang moeten vinden! Plan verrassingen en animaties gedurende de dag om ze bezig te houden. Bijvoorbeeld, een photobooth, zodat ze foto's van hen mee naar huis kunnen nemen of een spel om een ​​goede humeur te verspreiden, zal gewaardeerd worden.

Een snack voor de lange avonden

U kent uw familie en weet zeker dat het feest tot in de vroege ochtend zal duren? Denk dus aan kleine sandwiches of soep te maken om 's avonds laat op te dienen. Uw gasten zullen na een bepaalde tijd zeker honger hebben en ze zullen met plezier genieten van deze welkomstsnack.

Een oppas voor de kinderen

U wilt van uw vrienden genieten, en tegelijkertijd geen bruiloft organiseren zonder kinderen? Huur een oppas in die voor al deze kleine spruiten zal zorgen! De ouders zullen van de dag kunnen genieten en de kinderen zullen samen plezier hebben in een bewaakte omgeving.

Zakdoeken voor de vreugdetranen

Tijdens het uitwisselen van de wensen zullen de emoties bij uw geliefden zeker oplaaien. Vergeet niet om zakdoeken te geven zodat ze hun vreugdetranen kunnen wegvagen. Om ze mooi te presenteren, kan u bijvoorbeeld miniatuur zakdoekdoosjes maken! Het zal tegelijkertijd elegant en praktisch zijn!

Hygiënische producten in de toiletten

Uw gasten leven zich op de dansvloer uit en hun deodoranten zullen hun rol misschien niet de hele nacht kunnen waarmaken. Voorzie een kleine mand in de toiletten voor mannen en vrouwen, zodat niemand last heeft van eenvoudige hygiënische probleempjes. U kunt er deodorants, hygiëneproducten voor dames, doekjes, verbanden en pijnstillers voor allerlei kleine kwaaltjes in leggen.

Tags : Huwelijksideeën

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio