FR
acredo - les alliances

Krasloten : de nieuwe huwelijkstrend

Gepubliceerd op 16-11-18 / Huwelijksideeën

Krasloten : de nieuwe huwelijkstrend

Delen op :

U weet nog niet hoe uw huwelijk op een originele manier aan te kondigen? Bruiloft krasloten zijn een uitstekende oplossing. Het principe is eenvoudig, u krast gewoon een bepaald gebied en een boodschap wordt onthuld... Een beetje mysterie en gezonde humeur aan uw advertenties toevoegen!

Met deze kaarten kunt u zich 2 dingen veroorloven : een gelukkig evenement aankondigen of er een spel van maken.

De grote advertenties

U leest dit in de hoop dat u met deze kaarten uw huwelijksaanzoek kunt doen... Weet u wat, ja dat kan! Voor verlegen mensen of degene die op zoek zijn naar originaliteit, zal dit systeem perfect zijn! Inderdaad, door uw wederhelft gewoon een mooie kaart aan te bieden, zal ze niets vermoeden en zal ze des te meer verrast worden door de boodschap achter het te krassen gebied! U zou zelfs kunnen profiteren van deze afleiding om op de knie te gaan zitten en de ring te voorschijn te halen...

Er bestaan ook krasloten "Wil je mijn getuige zijn". Deze bieden u de mogelijkheid om deze geweldige en mooie vraag net zo leuk als mysterieus te stellen. Bovendien kunnen uw geliefden hun kaart bewaren als souvenir van dit prachtige moment.

U kunt nog verder gaan en deze krasloten veranderen in een aankondiging. Er zijn inderdaad aanpasbare modellen die u naar wens kunt wijzigen. Met dit principe kunt u uw verbeelding de vrije loop laten en uw gasten entertainen. Een eerste mogelijkheid is om de huwelijksdatum te verbergen. Uw gasten zullen dit gebied moeten krassen als ze willen feesten. Het is ook mogelijk om andere dingen zoals het adres van de plaats of de naam van de bruid en bruidegom te verbergen, maar wees voorzichtig om het niet te misbruiken, anders kan het te kinderachtig worden.

Kleine spelletjes

Het spel van de kousenband is steeds minder populair bij jonggehuwden. Dat is waarom veel koppels besluiten om het te vervangen door een humoristische loterij. Het principe is om elke gast een kaart te geven. Na het krabben zullen sommige kaarten "Gewonnen" en anderen "Verloren" aangeven. Wat zou u zoal kunnen winnen? Het is eenvoudig, beloof “misleidende” loten. U kunt bijvoorbeeld een reis naar een eiland aanbieden (een Bounty + een Tahiti-douchegel), een wellness behandeling (een fles bruisend water en een plastic eend), een vaatwasser (afwasmiddel en spons) en andere ideeën, de ene gekker dan de andere.

Het spel “het gooien van het bruidsboeket” is ook populair bij de jonge dames. Het principe is simpel : de winnaar vertrekt met het boeket van de bruid. Niet slecht, toch? Iedereen op gelijke voet zetten, groot of klein, jong of oud...

Weet dat deze kaarten universeel en top originaliteit zijn. Ze bestaan ​​in honderden verschillende modellen, aangepast aan elke gelegenheid. Sommige zijn aanpasbaar, anderen wachten op u in de winkels en kaartwinkels. Aarzel dus niet en haal uw kaarten zodat uw huwelijk rijmt met plezier en lichtheid!

Tags : Huwelijksideeën

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio