FR
acredo - les alliances

De kleding voor een burgerlijk huwelijk

Gepubliceerd op 29-10-19 / Het burgerlijk huwelijk

De kleding voor een burgerlijk huwelijk

Delen op :

Het is duidelijk dat het burgerlijk huwelijk in verschillende opzichten anders is dan de religieuze ceremonie. Onder de verschillen hebben kleding ook hun specifieke kenmerken. U vraagt ​​zich welke dresscode voldoende is om voor het openbaar gezag te staan? Hier zullen we proberen u te begeleiden met uw outfit tijdens uw burgerlijk huwelijk!

Compositie met broek

We kunnen vrouwen vinden die liever, in plaats van de jurk, een combinatie met een broek gebruiken voor hun religieuze ceremonies. Zelfs als een combinatie met broeken heel goed kan gaan voor een religieus huwelijk, zal het nog beter worden gewaardeerd op het burgerlijk huwelijk. Het geeft een vleugje verfijning die past bij de huidige trends. Een broeklook maakt het gemakkelijker om geschikte accessoires te vinden. Naast klassieke kettingen of armbanden kunt u het ook completeren met een riem en hakken.

Tweedelige compositie

Een andere originele optie is de tweedelige outfit. Een witte rok met een witte top is in volle opgang. Zonder twijfel zal dit uw vrouwelijkheid bevestigen met een vleugje moderniteit. Het comfort en het natuurlijke aspect zijn ook voordelen, die dit soort compositie u geeft voor een burgerlijk huwelijk. U vindt een tweedelige outfit in een Boheems maar o zo glamoureus model.

Mini jurkje

Om dat uw keuze in overeenstemming zou zijn met uw verwachtingen, vindt u een grote variëteit voor het model van de korte jurken. Tussen een potloodvormige jurk of een vintage gesneden jurk kunt u een chique en sensuele outfit hebben voor uw burgerlijk huwelijk. Ontwerpers kunnen ook decoratieve elementen zoals tule of petticoats opnemen. Dit alles kunt u ook compleet maken met accessoires die elegantie aan uw outfit toevoegen.

Accessoires: elementen die uw outfit transformeren

Houd er rekening mee dat elke outfit kan worden omgezet in een droomcombinatie als deze kan worden vergezeld van geschikte accessoires. Er zijn verschillende elementen die kunnen opvallen, zoals een boeket bloemen, sieraden of zelfs een sluier. Voel u vrij om te spelen en te testen om de gewenste look te vinden. De laatste punt om te overwegen is uw haar en make-up om uw algehele look te verbeteren.

Wat is beter dan een trouwjurk?

Onder uw geliefden, zult u zeker meningen hebben die tegen zijn dat u een prinsesachtige jurk gebruikt voor uw burgerlijk huwelijk. De beste optie is om naar uw voorkeuren te luisteren en als u een witte jurk wilt dragen, ga er dan voor! Een witte jurk zal nooit een foute stap zijn voor een burgerlijk huwelijk. Een satijnen jurk of zeemeerminjurk geeft u een mooie look voor uw langverwachte dag.

Tags : Burgerlijk huwelijk

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio