FR
acredo - les alliances

6 ideeën voor uw ceremoniële boog

Gepubliceerd op 26-04-19 / Seculiere ceremonie

6 ideeën voor uw ceremoniële boog

Delen op :

Voor uw bruiloft heeft u besloten om uzelf te laten verleiden door de natuurlijke charme van een seculiere ceremonie. In de natuur of binnenshuis, de mogelijkheid aan gepersonaliseerde aanpassing bij dit type unie heeft u overtuigd. Ook al heeft u min of meer een idee van het verloop van de seculiere ceremonie, toch blijft de uitvoering ervan een beetje vaag in uw gedachten. Zult u bezwijken voor de authentieke charme van een houten boog of geeft u de voorkeur aan de verfijning van een ronde boog? Ontdek onze ideeën!

Open deuren

Deuren vormen symbolisch een ingang naar het nieuwe leven van de echtgenoten. Zeer trendy, dit type boog vormt een echt chique en landelijke omgeving rond de bruid en bruidegom. Gemakkelijk te vervaardigen, deze zullen u geld besparen terwijl ze uw gasten verblinden.

Arche porte

Ronde boog

Arche ronde
Arche ronde
Heel trendy, deze boog, in de vorm van een cirkel, herinnert u aan de trouwring. Ze vormt een zacht silhouet, vol poëzie, achter de bruid en bruidegom. Verkrijgbaar in vele materialen die zich aanpassen aan elk thema (romantisch bruiloft, natuurlijk bruiloft...).

Houten boog

Arche en bois
Traditioneel, de houten boog is perfect voor buitenceremonies. Over het algemeen gedecoreerd met bloemstukken (witte rozen, hortensia's of verschillende bladen), het is ideaal om een ​​authentieke stempel aan uw verbintenis toe te voegen.

De sluier

Door het verstandig te gebruiken, kan een fijne stof zoals organdie of een vodje uw beste bondgenoot worden. Ja hoor! Een sluier is ideaal voor het creëren van een kader vol delicatesse aan de achterkant van uw ceremonie. Het kan op een boog of een boom worden gedrapeerd of eenvoudig als gordijnen op een gordijnroede worden geplaatst.

Arche voilage

Een tipi

Ideaal voor een chique bohemien bruiloft, de tipi zorgt ervoor dat u teruggaat naar de tijd van onvoorzichtigheid en uw gasten in uw wereld zult vervoeren. Nog steeds niet vrij bekend, deze achtergrond zal u ongetwijfeld van alle andere ceremonies, die uw vrienden konden bijwonen, onderscheiden.

Arche tipi

Arche tipi

Ballonnen

U heeft de ziel van een kind bewaard? Waarom versiert u uw ceremonie niet met een boog met ballonnen? Zeer economisch, deze optie zal nog steeds zijn kleine effect creëren!


Arche de ballons

Tags : Seculiere ceremonie

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio