FR
acredo - les alliances

Hoe kunt u profiteren van de lockdown om uw voorbereidingen af te handelen?

Gepubliceerd op 18-03-20 / Help !

Hoe kunt u profiteren van de lockdown om uw voorbereidingen af te handelen?

Delen op :

Zit u een tijdje thuis vast en vraag u zich af wat u met deze lange dagen moet doen? Om de tijd te doden, waarom gaat u niet verder met de organisatie van uw grote dag? Hier zijn een paar ideeën om u te helpen het beste uit de huidige situatie te halen.

Werken aan uw uitnodigingen

Als u dat nog niet gedaan heeft, begin dan met het ontwerpen en schrijven van uw huwelijksuitnodigingen. Stelt u zich het ontwerp, het soort papier, de illustraties die u kunt bijvoegen en de tekst die bij uw mooie uitnodigingen hoort voor. Het zal u een hele dag bezighouden.

Ontwerp uw eigen confetti

Wilt u zich liever concentreren op een eenvoudige activiteit om voor de televisie te doen? In dat geval, gebruik uw gaatjesmaker! Haal boombladeren of gekleurd biologisch afbreekbaar papier en begin met het ontwerpen van uw confetti. U zult zien, het is heel ontspannend en geen hoofdpijn!

Maak uw naamkaartjes

We zetten de manuele activiteiten voort met de creatie van uw naamkaartjes. Op pc of op papier, leg uw kleine kaartjes op een pagina en vind de ideale kalligrafie om de naam van uw gasten te schrijven.

Start het tafelplan

Het is misschien nog een beetje vroeg om uw definitieve tafelplan toe te wijzen, maar dat weerhoudt u er niet van om uw gasten een plaats te geven. Dit bespaart u kostbare tijd over enkele maanden als u het probleem echt moet aanpakken. Aarzel niet om onze online tafelplan te ontdekken!

Zoek de ontbrekende providers

Mist u nog steeds enkele providers voor de grote dag? Het is tijd om ze te gaan zoeken! Bekijk de verschillende Instagram-websites en -accounts om de zeldzame parels te vinden. U zult niet alleen vooruitgang boeken in uw voorbereidingen, maar u zult ook wat balsem geven aan het hart van de professionals die ook een moeilijke periode doormaken.

Repeteer de openingsdans

Uw geliefde zit thuis vast bij jou? Dat is goed! Hij zal er niet vanuit geraken! Het is tijd om te werken aan uw choreografie voor de meesterlijke balopening die u op uw trouwdag aan uw gasten zal voorstellen. Wals, moderne of humoristische dans, u hoeft zich alleen maar de stappen voor te stellen die dit grote moment zullen uitmaken.

Inpakken van cadeaus voor uw gasten

Heeft u suikerbonen of andere kleine cadeautjes voor uw gasten? Waarom begint u niet met ze in te pakken? Het zal een goede zaak zijn om te doen en het zal u enkele dagen in beslag nemen.

Schrijf uw geloften

Wat is een beter moment om uw geloften te schrijven dan in deze onzekere tijden? Zet u in uw zetel en denk na over de relatie met uw lieveling. Wat weet u nog van de laatste paar dagen? Vindt u niet dat de uitdrukking "Samen in goede en slechte tijden" een nieuwe betekenis krijgt?

Start met sporten

Na uw verloving heeft u gezworen dat u zou gaan sporten om er in uw bruidsjurk top uit te zien. Nu is het tijd om thuis of buiten een sportroutine op te bouwen! Ga joggen of bekijk fitnessvideo's op youtube. Uw droomlichaam is niet ver weg!

Tags : Help !

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio