FR
acredo - les alliances

Mijn huwelijk interesseert niemand

Gepubliceerd op 18-04-19 / Help !

Mijn huwelijk interesseert niemand

Delen op :

Het is al een paar weken geleden dat u uw huwelijk heeft aangekondigd aan uw familie en vrienden. Maar sindsdien stelt niemand u vragen over uw voorbereidingen! Kortom, u heeft de indruk dat niemand geïnteresseerd is in uw huwelijk! Wat te doen in deze gevallen?

Breng een dialoog tot stand

Als de houding van uw omgeving u pijn doet, is het essentieel dat u het abces breekt. Aarzel niet om een ​​dialoog met de betrokken personen aan te gaan. Het is echter niet nodig om agressief te worden! Geef gewoon uw gevoelens op de meest persoonlijke manier weer en oordeel niet.

Ontdek de oorzaak van desinteresse

U eet en droomt over de bruiloft en dit is volkomen normaal... het is tenslotte UW grote dag! Desalniettemin blijft het dagelijks leven voor de mensen om u heen bestaan, wat een hoop problemen met zich meebrengt. Het is daarom normaal dat hun interesse minder intens is dan die van u.

In sommige gevallen kan deze desinteresse echter te maken hebben met een onderliggend probleem. Is er spanning of ongemak tussen jullie? Zijn deze mensen bang om geld te moeten investeren (wat ze niet hebben)? Misschien zijn ze bang om dingen niet te doen zoals u het wilt of zijn ze gewoon tegen het concept van het huwelijk in het algemeen? Probeer te graven om de oorzaak van deze reacties te achterhalen.

Leg uit dat het huwelijk belangrijk voor u is

Voor sommige mensen is het huwelijk slechts een gelegenheid om te feesten. Deze mensen realiseren zich vaak niet hoe belangrijk deze gebeurtenis voor de bruid en bruidegom is. Ze zijn zich niet bewust van het werk dat nodig is om zich voor te bereiden op een huwelijk en denken daarom niet aan helpen. Het is essentieel om dit soort persoonlijkheden te laten begrijpen dat uw bruiloft belangrijk voor u is, dat het een van de beste dagen van uw leven is en dat u wilt dat ze er deel van uitmaken.

Betrek hen

Als u verlegen mensen in uw familie heeft, probeer ze dan te betrekken door ze uit te nodigen om deel te nemen aan de voorbereidingen. Vraag bijvoorbeeld uw schoonmoeder om u te begeleiden naar de pasbeurt of uw getuige om de make-uptest te valideren. Dat zou hen kunnen motiveren!

Trouw voor uzelf

Houd in gedachten dat u niet voor de anderen gaat trouwen! U doet dit om u te verenigen met de enige persoon die juw leven deelt: juw verloofde! Laat herrieschoppers deze kostbare dag of de voorbereidingen ervan niet bederven. Concentreer u op de aanwezigen, zij die u ondersteunen. Naar de hel met de anderen!

Tags : Help !

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio