FR
acredo - les alliances

Het huwelijk in de herfst

Gepubliceerd op 10-11-17 / De 4 seizoenen

Het huwelijk in de herfst

Delen op :

Elk seizoen heeft zijn voor- en nadelen ; aan elkeen om er voordeel uit te halen, naargelang zijn verlangens en favorieten. Aangezien we de herfst binnenkomen, lijkt het natuurlijk om ons vandaag op dit seizoen te concentreren, vooral omdat het een seizoen is dat steeds populairder wordt bij de pasgetrouwden door zijn warme kleuren, lage hemel en zijn onvergelijkbare zonsondergang, voor mooie en charmante foto shootings. De maanden mei en juni zijn niet langer het prerogatief van de bruiloften.

Een domein in het bos bevoorrechten

De herfst is een seizoen dat spreekt met de wind in de bomen en bladeren die er uit vallen. De keuze van de locatie voor uw huwelijksceremonie zal dan bij voorkeur een park of omliggende bossen zijn, voor een glamoureuze sfeer en voor magische foto's. Een bos zal niet alleen een grote aanwinst zijn voor de foto shooting en het seizoen van uw bruiloft sublimeren, maar is ook een natuurlijke goudmijn voor de versiering van de tafels en de decoratie van uw huwelijk. Sterker nog, dode takken kunnen gebruikt worden als plafond support om daar slingers, lantaarns en andere decoratieve elementen van uw keuze aan te hangen, of elk andere decoratieve steun. Blokken hout kunnen gebruikt worden als middelpunt voor een tafel, om er mooie bloemstukken op basis van bladeren en herfst bloemen op te plaatsen, als kandelaars door blokken hout van verschillende grootte op elkaar te plaatsen en daarop kleine- of pilaar kaarsen met verschillende hoogtes er op te zetten... Ten slotte, als u fan bent van de DIY (Do It Yourself) dan vind u genoeg inspiratiebronnen in het bos!

Warme kleuren voor een seizoensgebonden decor

De herfst geeft op gebied van bloemdecoratie schakeringen aan van oranje en rood, tot bordeaux en aubergine, die de ogen verrukken en een zeer warme en gastvrije sfeer geven. Durf donkere tonen te combineren met lichtoranje of zelfs pastel roos om een paarse dahlia te sublimeren, hetgeen een stijlvolle noot aan het geheel zal geven.

Afgezien van de bloemendecoratie en de natuurlijke elementen die overeenkomen met het herfstseizoen, is de kleding van de pasgetrouwden en de suite net zo goed in lijn met het seizoen. Draag accessoires in warme kleuren, een krans van herfstbloemen, een hoed voor Mijnheer, een tweedjasje, een gilet voor Mevrouw met een mooie bruine riem en de schoenen die daarbij horen ; een kleine laars, zowel voor haar als voor hem... Ten slotte, ideeën genoeg bij de vele gespecialiseerde aanbieders, of niet.

Het onzekere weer

In België is het weer een van de meest onzekere criteria voor een trouwdag. Dat gezegd hebbende, regen is niet synoniem met de herfst. Ze is aanwezig tijdens alle seizoenen. Om verkleumde knuffels tijdens uw huwelijk te vermijden, denkt u best aan een mooie paraplu voor haar en voor hem, om de buiten foto's te sublimeren ; het zou zonde zijn om niet te genieten van al deze prachtige kleuren, dit prachtige tapijt van bladeren dat een park in de herfst biedt. Een mooi deken met Schotse ruiten, om te trouwen in de kleuren van de bloemen, kan ook prachtig zijn en zal de foto shooting sublimeren.

Zoals u kunt zien, kan een herfstbruiloft prachtige momenten en prachtige herinneringen bieden, in een omgeving die net zo mooi zal zijn.

 

Evelyne Boudriot

EVY CONCEPT

Web Redactrice

Interieurvormgever

Tags : De 4 seizoenen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio