FR
acredo - les alliances

Uw bruiloft met Kerstmis aankondigen

Gepubliceerd op 20-12-18 / De 4 seizoenen

Uw bruiloft met Kerstmis aankondigen

Delen op :


U zei ja tegen de liefde van uw leven en u wilt het tijdens de meest magische dag van het jaar... Kerstmis aan uw familie vertellen. Met het oog op deze geweldige dag bent u dus op zoek naar het origineel idee dat dit moment onvergetelijk zou maken. Hier leest u hoe u de aankondiging van uw verloving tijdens deze feestperiode onsterfelijk maakt.

Een speciaal geschenk

Kerstmis is de enige tijd van het jaar waarin u kleine geschenken aan uw dierbaren kunt geven zonder argwaan te wekken. Dus dit is het perfecte moment om een ​​speciaal cadeau in te pakken... U heeft de keuze uit vele mogelijkheden voor dit geschenk, dus hoe te kiezen? Hier zijn enkele ideeën om u te helpen.

Het passen van de jurk

In een envelop, plaatst u een mooie kaart waarin u uw dierbaren vraagt om u te helpen om de belangrijkste jurk van uw leven te kiezen: uw trouwjurk! Ze zullen begrijpen dat een huwelijk nadert.

Een kerstbal

Wat zou Kerstmis zijn zonder zijn traditionele groene kerstboom, versierd met prachtige kleine balletjes? Wat denkt u er van om er nog een toe te voegen? Laat een gepersonnaliseerde kerstbal maken met de datum van uw huwelijk en bied deze onschuldig aan uw ouders of schoonfamilie aan.

Een kerst cracker

Cracker de noel pour les fiancailles
U kent misschien het principe van de kerst cracker die rechtstreeks uit de Angelsaksische landen komt : elk trekt aan één kant om de verrassing te onthullen die binnenin verborgen zit. U zou uw eigen crackers kunnen ontwerpen en dus zelf het geschenk kunnen kiezen! Waarom verstopt u er geen raadsel in betreffende de mooiste dag van uw leven?

De uitnodiging persoonlijk afgeven

Het is niet altijd nodig om te zoeken naar complexe ideeën om te verrassen. Soms is het genoeg om naar het essentiële te gaan. Dus waarom niet gewoon uw uitnodiging persoonlijk afgeven?

Een grote doos

Indien u van spectaculaire meededelingen houdt, dan is dit een goed idee! Steek in een doos met helium opgeblazen bruiloft ballonnen en bedek ze met confetti. Wanneer uw dierbaren de doos met kerstdag openen, vliegen de ballonnen weg en laten ze de confetti vallen om het goede nieuws te onthullen!

Bruiloft kit

U wenst elk verzoek te personnaliseren? Waarom dan niet aan elke persoon een unieke doos te geven? Verzamel in de dozen voorwerpen die u onmisbaar acht voor uw bruiloft. Een stropdas voor uw vader, een fles champagne en een badjas voor het bruidsmeisje... Kortom, de must voor uw D-Day! Voel u vrij om prachtige etiketten af te drukken met de bijbehorende inscripties "Kit for the father of the bride" "Kit for the bridesmaid", om de emotie van dit unieke moment nog beter te accentueren.

De traditionele aankondiging

Porter un toast pour les fiancailles
Het is meestal aan tafel, tijdens een uitgebreide maaltijd, dat de grote aankondigingen plaatsvinden. Dus waarom afwijken van deze traditie? Tik met uw vork op uw champagneglas en sta op. U kan dan het blijde nieuws met uw familie delen door uw mooie verlovingsring aan hen te tonen!

 

Tags : De 4 seizoenen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio