FR
acredo - les alliances

Trouwen met Kerstmis

Gepubliceerd op 10-12-18 / De 4 seizoenen

Trouwen met Kerstmis

Delen op :

Vandaag de dag worden bruiloften op veel manieren gehouden, om tegemoet te komen aan de wensen van alle getrouwde personen. Dus, tussen al de echtelijke huwelijken, kiezen sommigen ervoor om tijdens de zomer te trouwen, wanneer het hoogseizoen toelaat om een ceremonie te organiseren met als thema “tropical” in de kleuren van de zon. In de herfst houden sommige mensen ervan om ceremonies te houden in bruine of oranje kleuren. Maar waarom trouwt u niet op een heel speciale dag, waarom organiseert u geen ceremonie tijdens de feestdagen, waarom zou u uw bruiloft dan niet met Kerstmis organiseren?

Ik trouw met Kerstmis

Trouwen met Kerstmis is de zekerheid om een uitzonderlijke ceremonie te organiseren die iedereen de herinnering aan zo'n bijzonder moment zal nalaten, een huwelijksceremonie die iedereen kan waarderen. Voor een bruiloft met Kerstmis bent u klaar om een ​​uitzonderlijke ceremonie te organiseren. Op deze avond van 24 december, kiest u ervoor om Kerstmis te vieren als nooit tevoren, want op deze zeer speciale dag zult u in staat zijn om uw liefde te leven, uw unie te vieren.

Als u met Kerstmis wilt trouwen, zal het nog steeds tijd kosten om uw gasten ruim van tevoren te waarschuwen, want op deze specifieke dag heeft iedereen de gewoonte om zijn eigen feest te organiseren.

De decoratie voor een bruiloft met Kerstmis

Laat ons even stil staan ​​bij de kerstversiering die u in uw receptie plaats zou kunnen gebruiken. U hoeft niet de klassieke versiering en kleurcodes van een klassieke kerst te gebruiken. Dus om een ​​uitzonderlijke decoratie in uw receptieruimte samen te stellen, moet u een decoratie kiezen met de kleurcodes van de winter. We zullen dus witte en zilveren tonen waarderen. Natuurlijk moet u in uw feestzaal een weelderige kerstboom hebben, en aan de voet ervan kan u, om de kerstcodes te respecteren, voor elk van uw gasten accessoires klaarleggen.

Aarzel zeker niet om, voor een bruiloft met Kerstmis, hier en daar lichte slingers op te hangen, voor een warme sfeer. Hierdoor zullen we nog meer de bruid met haar schitterend trouwkleed, bedekt met een fijne cape die eruit ziet als bont, waarderen.

De maaltijd voor een kersthuwelijk

Tot slot, voor de maaltijd van uw bruiloft met Kerstmis, genieten we best van een wintermaaltijd. Daarom kunnen we u alleen adviseren om het ​​koud buffet over te slaan, en gerechten te verkiezen die wij graag gebruiken wanneer de temperaturen gestaag dalen. Zodra de verschillende gerechten zijn gegeten, omdat u nu eenmaal heeft gekozen om te trouwen met Kerstmis, is er niets mooiers als dessert dan een sappige kerststronk, of voor elk van uw gasten kleine boomstronkjes.

Net zoals kerstavond vandaag de gelegenheid is om met familie of vrienden af ​​te spreken, waarom zou u dan niet op deze bepaalde dag kiezen om te trouwen, en advies volgen?

 

Tags : De 4 seizoenen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio