FR
acredo - les alliances

De tendens van de vlinderdassen

Gepubliceerd op 11-10-17 / Juwelen & toebehoren

De tendens van de vlinderdassen

Delen op :

De tendens van de vlinderdassen

Samen met de mooie dagen komen ook de bruiloften en hun deel aan emoties en beloftes eraan. Maar wat zou een huwelijk zijn zonder de kleding van de bruid en bruidegom, de getuigen, de Suite, de kinderen. Om maar over de gasten te zwijgen, die misschien hun keuze willen maken volgens het decoratieve thema en de kledij die door de toekomstige echtgenoten wordt gedragen.
Het trouwjurk is uiteraard een van de belangrijkste kledingstukken bij een bruiloft, vaak ten koste van het kostuum van de bruidegom en zijn eigen accessoires. Deze blog is voor u, Meneer, die ook zo stijlvol mogelijk wilt zijn voor uw toekomsitge dame en andere dames, die in zwijm zullen vallen voor uw elegantie, uw klasse of excentriciteit, dankzij een "vlinderdas", de ultra tendense accessoire van dit en het volgende jaar.

Tot voor kort nog ouderwets, « de vlinderdas » is in 2017 opnieuw een must

Het mag gezegd worden : de vlinderdas is terug uit de kast te voorschijn gekomen, waarin hij al tientallen jaren opgeborgen was. En hij komt terug in kracht, van de klassieke tot de meest onwaarschijnlijke, effen of bedrukt, in vele vormen, kleuren en materialen, om DE final touch aan de bruidegom's outfit te geven, maar ook bij zijn getuige en andere familieleden van de Suite.
De vlinderdas speelt met de verschillende vestimentaire codes. Het stimuleert een maatpak, sublimeert een smoking, moderniseert een minder mooie outfit. De klassieke vlinderdas is standaard zwart, marineblauw of gewoon effen. In pasteltinten om bijvoorbeeld op de golf van de "vintage" beweging te surfen. Zwart of marineblauw geeft een gekke elegantie aan de nek van de bruidegom. De pastelkleur past perfect bij een lichter pak en geeft het een minder zinnige, minder « dandy » look.

Een golf van excentriciteit steekt zijn neus aan het venster

La tendance est aux nœuds papillon

De "vlinderdas" is in 2017 niet langer synoniem van elegantie, klassiek en tijdloos zoals bij James Bond.  Vandaag bewandelt de vlinderdas verschillende kledingwerelden, shokeert de codes, verstoort de gekende ideeën; het wordt steeds meer excentrisch !
Door middel van afdrukken : allereerst, door grafische, gecontroleerde, erwt-, bloemen- en kasjmiermotieven aan te brengen. Bedrukt of geborduurd; gegarandeerd effect op een pak met zomertonen, of meer klassiek, hetgeen hem een vorm van originaliteit geeft die op u lijkt. De vormen van de vlinderdas worden divers. Het wordt "vlinder" met 4 vleugels, "slim" en dus erg dun, "puntig" voor zijn "champêtre chic of landelijke" kant of wazig voor de romantische zielen onder ons. Aan deze vormen worden ook materialen toegevoegd. De stof maakt zelfs plaats voor leer ; de volledige vlinderdas of gewoon in het midden van de knoop, of zelfs excentrischer, in hout! Gecoate linnen geeft een meer stedelijke stijl aan de outfit. De vlinderdas explodeert ook in allerlei kleuren, om het grootste aantal mannen te behagen. Aan deze heren die hun afdruk willen markeren, hun smaak voor originaliteit terwijl ze DE bruidegom zijn.

De accessoires van de mannelijke Suite afstemmen op de bruidegom

De bruidegom is de ster, maar het is leuker dat zijn getuige en de mannelijke Suite hun toebehoren op elkaar afstemmen. Alle mannen kunnen dezelfde stof, kleur of patronen gebruiken, maar de "vlinderdas" van de bruidegom zal zich onderscheiden door een meer indrukwekkende en originele vorm. Toch zal de uniformiteit van de groep, van de mannen, in het oog schieten zowel op de foto's als bij de dames. Allen in maatpak met vlinderdas volgens het thema van hun huwelijk.

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

De professionelen in uw regio