FR
acredo - les alliances

De mooiste trouwjurken voor 2020: onze favorieten

Gepubliceerd op 24-08-19 / Bruidsjurken

De mooiste trouwjurken voor 2020: onze favorieten

Delen op :

Het is zover! De collecties voor 2020 zijn eindelijk in de bruidswinkels aangekomen. Wat zijn de trends in bruidsmode dit jaar? Kant, blote rug, eenvoud ... Ontdek de nieuwe creaties van de grote merken via onze favorieten!

Hoe ziet de bruid anno 2020 eruit?

De bruid van 2020 is een authentieke en eenvoudige vrouw die droomt van een huwelijk zonder extravagantie. Ze droomt van een terugkeer naar de natuur en kiest vaak voor landelijke plaatsen om haar huwelijk te vieren. Om haar persoonlijkheid te laten gelden, zal ze zich over het algemeen wenden tot vloeiende en lichte jurken die de Griekse godinnen uit de oudheid eren (in 10x mooier natuurlijk).

Wat zijn de trends voor de trouwjurken in 2020?

De trend is onmiskenbaar de Boheemse jurk! De ontwerpers geven de voorkeur aan wijd uitlopende snitten en vloeiende stoffen zoals crêpe, chiffon of tule om de rondingen van de bruid te onthullen terwijl ze delicaat zijn. Voor ons grootste plezier zijn blote ruggen praktisch alomtegenwoordig. Wat sexy is zonder teveel te doen! Maar dat is niet alles, we zien een grote terugkeer van ornamenten zoals strikjes, pailletten, kant of strass ... het werd tijd! Dit jaar valt daarom de delicate en romantische vrouwelijkheid op.

De grote comeback van de mouwen

Robe de mariée à manches

De afgelopen jaren heeft de bustierjurk alle records gebroken ... Die tijd is voorbij! Zeg hallo tegen de mouwen en bretels! Gedaan de tijd dat u uw jurk om de tien minuten moest aantrekken om na te gaan dat er niets uitstak, de mouwen en bretels zijn terug! Lang, kort, hangend, de keuzes ontbreken dit jaar niet om de bruidsjurken te versieren.

Kant is nog altijd zo populair

U bent nog niet klaar met over kant te horen spreken, want dit jaar siert ze opnieuw de meeste bruidsjurken. Discreet of uitdagend, u zult het terug vinden in vele vormen (tatoeage, mouwen, dik of delicaat ...) en in vele posities. Soms Boheems en soms verfijnd, er is kant voor alle smaken!

Oorlog tussen de stoffen

Als crêpe en mousseline de sterren van de 2020-collectie zijn, betekent dit niet dat deze stoffen alleen op het podium staan! Sommige merken hebben zelfs ook gekozen voor meer rigide materialen zoals Taffeta om op te vallen. En dat faalt niet om ons te plezieren! We ontdekken meer verfijnde modellen onder al deze Boheemse trouwjurken.

Onze favorieten

Om je een kijkje te geven in deze nieuwe collecties trouwjurken, hebben we besloten onze favorieten met u te delen. Van de zeemeerminjurk tot de prinsesjurk, er zijn zoveel modellen die ons hebben verleid door hun elegantie en schoonheid. Bent u klaar? Start dan de diavoorstelling!

Tags : Bruidsjurken

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio