FR
acredo - les alliances

10 Tips voor het succesvol passen van trouwjurken

Gepubliceerd op 16-10-19 / Bruidsjurken

10 Tips voor het succesvol passen van trouwjurken

Delen op :

Uw huwelijk nadert snel en u kunt niet wachten om jurken te passen! Maar zoals veel bruiden, bent u een beetje verdwaald ... Hier zijn enkele tips om te profiteren van uw pasbeurten en er het beste van te maken!

Maak een afspraak

In de overgrote meerderheid van kledingwinkels zal u gevraagd worden om een ​​afspraak te maken voor uw pasbeurten. Dit kleine detail geeft de verkoopsters de mogelijkheid om al hun aandacht te besteden aan hun klanten! Dit is nog steeds leuker, niet? Maak dus een afspraak!

Uw ondergoed goed kiezen

Tijdens het passen besteedt u veel tijd in ondergoed naast de verkoopster (ja, een trouwjurk kost tijd om aan te trekken!). Het beste is om uw Minnie Mouse-ondergoed thuis te laten en ondergoed aan te trekken die meer geschikt is voor de omstandigheden. Kies in plaats daarvan voor naadloos ondergoed in huidskleur waarin u zich comfortabel zult voelen en dat uw mooie rondingen onder de jurken niet zal markeren.

Selecteer zorgvuldig uw metgezellen

Het aankleden van jurken moet een aangenaam moment zijn om door te brengen samen met de voor u belangrijke mensen. Het is daarom essentieel om uw metgezellen te kiezen. Breng alleen naasten mee wiens mening belangrijk zijn voor u en die u waarschijnlijk geen pijn zullen doen met hun afwijkende opmerkingen. Nodig niet te veel mensen uit (maximaal 3), zo zult u meer genieten!

Zich mooi maken

Moeilijk om zich in alles mooi te voelen met verward haar en enorme wallen onder de ogen. Geef uzelf een kleine boost door de dag van de pasbeurten voor uw uiterlijk te zorgen. U zult meer vertrouwen in uzelf hebben en dit zal uw gevoelens beïnvloeden! Pas echter op dat u uw fond de teint en mascara niet misbruikt ... deze prachtige witte jurken zijn snel bevlekt ...

Probeer jurken in verschillende stylen

Richt u tijdens de eerste pasbeurt niet op één type jurk! Geniet van dit moment om nieuwe dingen te proberen. U zult misschien verrast zijn! Voel u vrij om deze zeemeerminjurk aan te trekken waar u zo bang voor bent, maar waar uw oog al een tijdje op valt. Zo zal u het tenminste weten!

Stel vooraf uw budget in

Niet alle bruidskledingwinkels bieden dezelfde reeks jurken aan. Probeer daarom, voordat u een afspraak maakt, te anticiperen op de gemiddelde prijzen die in uw favoriete winkels worden toegepast. Aarzel niet om uw budget te delen met de verkoopster. Ze kan modellen van jurken voorstellen die zijn aangepast aan uw portemonnee.

Luister naar het advies van de verkoopsters

Over het algemeen zijn verkoopsters een goed advies over de keuze van jurken. Ze zijn tenslotte ervaren en goed geïnformeerd wat morfologie en trends betreft! Neem dus de tijd om te luisteren naar wat ze te zeggen hebben, het kan u helpen de jurk van uw leven te kiezen, degene die u mooi maakt en u laat stralen van geluk.

Beweeg om beter te proberen

Nee, u hoeft niet te lijden om mooi te zijn! Vergeet dit oude gezegde en kies voor een jurk waarin u zich comfortabel voelt en beweegt. Uw prinsessenjurk moet een hele dag comfortabel zijn! Geen kwestie van te strak te zitten, ook al is het haute couture! Aarzel dus niet om tijdens het passen te gaan zitten, om het comfort van uw dierbare te verzekeren.

Neem de tijd

Om het beste uit een pasbeurt te halen, is het noodzakelijk om de tijd te nemen. U kunt nooit, wat er ook gebeurt, de hele collectie jurken uit een bruidsjurkwinkel proberen! Geniet dus van het moment en reserveer geen zes pasbeurten op dezelfde dag! Misschien vindt u de laatste niet leuk.

Amuseer u!

Dit is waarschijnlijk het beste advies dat we u kunnen geven! U krijgt niet de gelegenheid om elk jaar bruidsjurken te proberen, dus geniet ervan! U zult slechts gedurende een korte tijd een bruid zijn!

Tags : Bruidsjurken

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio