FR
acredo - les alliances

Uw bruiloft schilderen: een trendy souvenir!

Gepubliceerd op 16-01-20 / Animatie

Uw bruiloft schilderen: een trendy souvenir!

Delen op :

Er zijn vele manieren om de herinneringen van uw bruiloft vast te leggen. Tegenwoordig kunnen koppels een beroep doen op een breed scala aan professionals om deze unieke dag in gedachten te houden (fotografen, videografen, photobooth...). Maar als u een liefhebber bent van kunst en mooie dingen, zult u het ongetwijfeld ook op prijs stellen dat u deze herinnering op een meer traditionele manier kunt bewaren dankzij een schilderij. Ontdek de bruidsschilderkunst met het kunstenaarspaar Bloom & Bliss.

Het concept van live bruiloftschilderen

Het is een groeiende trend die zich in Nederland begint door te zetten. Bruidsschilders, die al populair zijn in de Verenigde Staten, zetten eindelijk hun koffers in Europa neer voor ons grootste plezier! Het principe is eenvoudig: Schilder de hoogtepunten van uw bruiloft live! Om dit te doen, vestigen kunstenaars als Monica en Ville van Bloom & Bliss zich in het midden van uw receptie met hun materiaal en zetten uw mooiste emoties "direct" op het doek.

Waarom zou u een schilder inhuren voor uw bruiloft?

Uw bruiloft is een unieke dag die het verdient om op spectaculaire wijze vereeuwigd te worden. Wat is er gedenkwaardiger en origineler dan een schilderij? Wees gerust, dit schilderij wordt het middelpunt van uw woonkamer.

Een schilderij heeft ook de kracht om een emotie, een sfeer op een tastbare manier over te brengen. Het stelt u in staat om verschillende beelden samen te voegen tot één krachtige en complexe compositie. Daarom zal het in staat zijn om meer uit te stralen dan een traditionele foto.

Tot slot zullen uw gasten het op prijs stellen om de kunstenaars aan het werk te zien, om stap voor stap de realisatie van dit schilderij te volgen. Ze zullen kunnen spreken met Monica en Ville en meer te weten komen over het fantastische concept van Bloom & Bliss. Een animatie die een sensatie zal veroorzaken!

Hoe vindt dit soort prestaties plaats?

Hoewel elke voorstelling uniek is in de ogen van Monica en Ville, blijft het algemene proces hetzelfde voor alle toekomstige getrouwden.

Voor de bruiloft wordt een bijeenkomst georganiseerd om uw verwachtingen en de momenten die u wilt vereeuwigen te bespreken. U kunt vragen om bepaalde mensen of details te schilderen en u kunt bepalen welke stijl van schilderen u het mooist vindt.

Op de dag van de bruiloft komt Bloom & Bliss vooraf naar de locatie om de achtergrond van het schilderij te schilderen. Zo kunnen de kunstenaars zich richten op het vastleggen van uw emoties tijdens de ceremonie of receptie.

Hoe lang heeft Bloom & Bliss nodig om te schilderen?

Schilderen is een nobele kunst die een grote bewegingsprecisie vereist. Het duurt gemiddeld 4 tot 5 uur voordat een schilderij zijn halve finale vorm aanneemt. U zult Monica & Ville dus een hele tijd kunnen bewonderen tijdens uw huwelijksceremonie en/of receptie.

Tags : Animatie

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio