FR
acredo - les alliances

Alternatieven voor het spel van de kousenband

Gepubliceerd op 26-04-19 / Animatie

Alternatieven voor het spel van de kousenband

Delen op :

U wilt uw benen niet laten zien tijdens het traditionele spel van de kousenband... maar welke alternatieven zijn er om de stemming op uw huwelijksreceptie te verbeteren? Ontdek de loterijen, het gooien met de kousenband en nog veel meer!

Het spel van de kousenband in het kort

Al een paar jaar als verouderd en macho beoordeeld, blijft het spel van de kousenband een klassieker tijdens de westerse bruiloft. Deze gewoonte uit de Middeleeuwen werd aangewend om de bruidsschat van de bruid te vervolledigen door haar kousenband (lint dat werd gebruikt om de kousen omhoog te houden) in het spel te zetten.

De regel is eenvoudig: de mannen betalen, zodat de bruid haar jurk omhoog trekt en de kousenband onthult, terwijl de vrouwen betalen om de jurk naar beneden te laten.

De omgekeerde kousenband

U heeft veel gevoel voor humor? Wat denkt u ervan om de rollen om te keren? Vraag u toekomstige man om zijn mooie benen te tonen en de kousenband aan te trekken! Dit zal uw gasten zeker aan het lachen brengen! Maar vergeet niet ... Deze keer zijn het de vrouwen die zullen betalen om de rok op te tillen!

Saveurs de Bali

Een loterij

Organiseer de wildste loterij die uw gasten ooit hebben gekend! Op het spel: goed misleidende loten zoals een vaatwasser (spons en afwasmiddel), een reis naar de eilanden (Tahiti douchegel en bloemenketting) of een spa-behandeling (spa-fles en gezichtsmasker).

Een ballonlossing

Heeft u een poëtische ziel? Waarom organiseren we geen loslating van lantaarns of ballonnen? Dit zal zeker een van de hoogtepunten van uw receptie zijn. Als u een paar centjes wilt verdienen, kunt u de ballon nog steeds verkopen aan de gasten die willen deelnemen.

Een kousenband gooien

U kent vast en zeker het gooien van het boeket? We stellen u het gooien van de kousenband voor! Hier zijn het niet de dames die een duel uitvechten, maar de heren... Dit is een originele manier om uw kousenband in het spel te brengen!

Tags : Animatie

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio