FR
acredo - les alliances

Hoe uw gasten op de D-Day te vermaken?

Gepubliceerd op 05-10-19 / Animatie

Hoe uw gasten op de D-Day te vermaken?

Delen op :

De grote angst van de toekomstig gehuwden, degene die hun zoete nachten verstoort en hen doet zweten, is om hun gasten te zien vervelen. De sfeer van de bruiloft is inderdaad een belangrijk aspect tijdens deze geweldige dag. Dus wanneer vele dode momenten te verwachten zijn, neemt een enorme golf van onzekerheid vaak de getrouwden over. Raak niet in paniek! We geven u enkele tips om uw gasten bezig te houden tijdens de trouwdag en zo de ergste der rampen te voorkomen: verveling

Maak groepsfoto's

De dag van u bruiloft zult u een echte beroemdheid zijn in de ogen van uw gasten. Vergeet niet om een ​​groot halfuur te plannen dat uitsluitend is bedoeld voor het maken van groepsfoto's. U zult zien dat, tussen Mamy, oom André en al uw vrienden, de minuten met lichtsnelheid verlopen! Voor meer gemak, organiseer deze shooting tijdens de erewijn, wanneer de andere gasten kleine hapjes eten.

Zorg voor houten spellen

Houdt u van vintage objecten? U zult dol zijn op XXL houten spellen! In verhuur of zelf te realiseren, zullen deze gigantische bordspellen uw gasten bezighouden door ze terug te dompelen in hun jeugdherinneringen. XL Ladies Game, levensgrote 4 op een rij, cricket en andere activiteiten zullen een beetje plezier toevoegen aan uw festiviteiten.

Een artiest laten komen

Wat is er leuker dan het bijwonen van een show? Verblind uw gasten door hen een artistieke animatie aan te bieden. Jongleur, vuurspuwer, goochelaar, dansers, zangers, karikaturist ... zijn allemaal welkom om indruk te maken op uw gasten en ze de tijd te laten vergeten. Nodig natuurlijk alleen artiesten uit die u leuk vindt en die binnen het thema van uw bruiloft blijven. Gegarandeerd effect!

Het gooien van het boeket opnieuw uitgevonden

Een ander alternatief om de dames van uw omgeving bezig te houden, is om het gooien van het ​​boeket opnieuw te doen maar met linten. Het principe is vrij eenvoudig en laat u ongeveer 15 minuten verliezen. Voor deze activiteit moet u linten aan uw boeket binden (net zoveel linten als ongehuwde dames) en u in het midden van uw vriendenkring plaatsen. Elk moet een stuk lint nemen en om u heen draaien. Met een schaar knipt u, een voor een, de linten die aan uw boeket zijn bevestigd totdat u er slechts één overblijft. Allemaal in muziek natuurlijk!

Uitdagingen

Hebben uw gasten een redelijk ontwikkelde competitieve geest? Dat is perfect! Houd hun geesten bezig met allerlei uitdagingen.

U kunt bijvoorbeeld een foto-uitdaging plannen. Het doel? Maak zeer specifieke foto's (stropdas van de bruidegom, bruidstaart, een lachende persoon ...). U zult zien, het neemt minstens een half uur van hun tijd.

Een ander idee is om een ​​speurtocht te organiseren op zoek naar een verloren voorwerp (de kousenband ...). Om dit te bereiken, moeten deelnemers vragen over de bruid en bruidegom correct beantwoorden, waardoor ze aanwijzingen krijgen.

De muzikale blind-tests zijn ook een goed alternatief om uw gasten bezig te houden. Deze zullen nieuwe affiniteiten creëren en de sfeer van u evenement doen herleven.

Tags : Animatie

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio