FR
acredo - les alliances

Trouwen op zijn 50e? En waarom niet?

Gepubliceerd op 26-11-19 / Samenwonen

Trouwen op zijn 50e? En waarom niet?

Delen op :

Iedereen zal het u vertellen, er is geen leeftijd om lief te hebben ... en dus ook om te trouwen.

De nieuwe senioren zijn er degelijk. Ze trouwen of hertrouwen en dit komt steeds vaker voor in deze leeftijdsgroep.

Een vrij huwelijk is een veel voorkomende praktijk onder jonge volwassenen. Deze trend is heel duidelijk omgedraaid bij senioren. Ze willen hun liefde graag legitimeren. Tegelijkertijd heeft het gezin niet langer alle macht die het enkele decennia geleden had. Daarom zien de '50 plussers' het huwelijk als de viering van hun relatie.

Naast deze viering van liefde en door deze benadering zou men bijna willen geloven dat achter deze wettelijke verplichting een fel verlangen schuilt om te weigeren om oud te worden.

Hoe dan ook, ze zullen bekennen, dit huwelijk zal een kans zijn om een ​​nieuw start te maken en een nieuwe manier van leven op te bouwen.

Of u nu 25 of 50 bent, het huwelijk zal altijd "de mooiste dag" van ons leven zijn.
Ongeacht de leeftijd waarop u de stap zet, de emotie en de liefde die de geliefden tijdens deze dag uitstralen, blijven hetzelfde.

Laten we het thema van uw bruiloft hier bespreken. Voor dat laatste, laat u fantasie de vrije loop. Kies een thema dat bij u past en u volledig weerspiegelt. Voel u vrij om uw thema in elk detail weer te geven: de aankondiging en de uitnodiging, de naamkaartjes, de doosjes met suikerbonen...

Voor de jurk van de bruid is er geen regel. Dit is afhankelijk van de ceremonie die u organiseert. Is het een religieus, seculier en/of burgerlijk feest? Wit of andere kleur, kort of lang, wat dan ook. Deze dag zal de uwe zijn, verwen uzelf en laat de dromen van het kleine meisje in u uitkomen voor deze unieke gelegenheid.

Hetzelfde geldt voor het pak van de bruidegom, het zal nodig zijn om ervoor te zorgen dat het in overeenstemming is met de jurk van de bruid.

Dus, zeg JA tegen de liefde, zeg JA tegen het leven. Aarzel niet en zet de stap.

Tags : Samenwonen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio