FR
acredo - les alliances

Een enveloppendoos voor uw bruiloft?

Gepubliceerd op 20-03-18 / Toebehoren

Een enveloppendoos voor uw bruiloft?

Delen op :

Tijden veranderen en bruiloft gewoonten  ook. Ook al was er een tijd waarbij huwelijkslijsten een noodzakelijke stap waren om een geschenk aan de bruid en bruidegom tegeven, dan is het nu gebruikelijk om een enveloppendoos in uw ontvangstruimte te plaatsen, op een strategische plek om door al uw gasten gezien te worden, vrij om er een envelop in te leggen of niet. Deze doos is een soort spaarpot, die u een deel van de kosten voor het organiseren van uw bruiloft en/of huwelijksreis moet verlichten. Verschillende vragen rijzen op om zich niet te vergissen :

• hoe de enveloppendoos aan de gasten te verkondigen
• de keuze van de doos, uit de winkel of zelfgemaakt
• de keuze van de plaats van de doos en het uitzicht ervan

Hoe de enveloppendoos aan de gasten bekendmaken?

Geldkwesties zijn altijd lastig en kunnen verkeerd geïnterpreteerd worden of oncomfortabel maken. Daarom is het makkelijker om samen met de uitnodiging tot uw bruiloft, de aanwezigheid van een urn op D-day te vermelden. U kan uw projecten bekendmaken, of het nu gaat om u in uw nieuw huis te vestigen of de huwelijksreis van uw dromen te maken. Het is simpel : de urn, vanaf het begin aangekondigd, zorgt voor duidelijkheid en zal uw schuldgevoel op deze aankondiging verminderen. Vrij aan elkeen om een envelop te maken met het bedrag van zijn/haar keuze.

Wat te kiezen als enveloppendoos voor zijn bruiloft?

De keuze aan enveloppendoos is vrij groot en hangt af van uw trouwdecoratie en de bestemming die u wilt geven aan het geld dat u via deze eendags spaarpot zal ontvangen. Veel trouwdecoratiewinkels bieden bruiloft urnen aan, vaak in de vorm van een vierkante of ronde doos, in verschillende maten of hartvormig. De doos is wit, eenvoudig versierd met een paar bloemen, een huwelijks gerelateerd opschrift, en meestal overeenstemmend met het gastenboek, de versiering en andere bruiloft decoratie.
 
Maar de trend van het moment is de "Doe het zelf"; een zelfgemaakte doos, geïnspireerd door het thema van uw bruiloft of uw huwelijksreis bestemming, om uw gasten te betrekken en uw droom te bereiken. Waarom dan niet een wereldkaart gebruiken, die u in een enveloppendoos verandert en een inkeping in maakt om de enveloppen in te plaatsen? Neem een markeerstift en plaats een kruis op de stad of het land van uw huwelijksreis, uw gasten zullen zo nog meer betrokken worden.
 
De vogelkooi is ook een geweldig alternatief voor het creëren van een gepersonaliseerde urn. Versier het met enkele bloemen en bladeren, vogels of vlinders. Het is een romantische accessoire die ideaal is met een vintage en romantische trouwdecoratie.

Waar de enveloppendoos te plaatsen en hoe de ruimte te versieren?

De keuze waar uw enveloppendoos te plaatsen is heel belangrijk. Ze moet zichtbaar zijn zonder een doorn in het oog te zijn, zoals "vergeet het niet te vullen! ". Strategisch gezien is de ideale locatie dicht bij de ingang van de zaal, daar waar het gastenboek en doosjes met suikerbonen of kleine cadeaus voor gasten worden geplaatst. Plaats een tafel met een witte doek, voeg een linnen- en/of kanttafelloper toe voor een romantische bruiloft en accentueer de ruimte met lichtjes, versiering of kaarsen, een kleine florale decoratie en een paar bloemblaadjes, of een ander decor dat aan uw thema herinnert.
 

Tags : Toebehoren

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio