FR
acredo - les alliances

De plaats voor zijn huwelijk kiezen

Gepubliceerd op 27-03-17 / Checklist

De plaats voor zijn huwelijk kiezen

Delen op :

De plaats voor zijn huwelijk kiezen is even moeilijk als aardbeien vinden in december. Deze opmerking heeft niet als doel u te ontmoedigen, maar u te laten beseffen dat er evenveel zalen zijn als koppels die wensen te trouwen. U moet er dus vrij vroeg aan beginnen.

Trouwen op een familiaal eigendom

Indien u de mogelijkheid heeft om te trouwen op een familiaal domein of -eigendom, ga er dan voor! Dit bespaart u dagen, zelfs weken aan onderzoek.

De mond-aan-mond reclame

Laat uw omgeving u helpen! Vraag aan uw familieleden en vrienden de adressen waar zij zijn getrouwd. Misschien hebben zij zelf deelgenomen aan fantastische bruiloften… Deze personen zullen u de adressen van exclusieve plaatsen kunnen doorgeven, plaatsen waar u nooit van had gedroomd.
Indien deze methode na een maand niets concreets oplevert, stop dan en probeer liever…

Uw verbeelding en uw gevoeligheid.

De locatie van uw bruiloft is uw verhaal aan iedereen, dus het moet representatief zijn. U kunt een grote feestzaal zijn, een wandeling langs het water, een bloemenveld, een rockzaal, een circuspiste, een zonsondergang aan zee of een theater! Aan u om uw verhaal op een doek te schilderen en het mooiste kader te vinden.

Viva Las Vegas!

Indien het zweet u opbreekt bij het lezen van bovenstaande zinnen en het al uw energie afneemt, ga dan naar een reisbureau en reserveer twee tickets naar Las Vegas! Dit is de beste oplossing om al uw organisatorische problemen te vergeten!
In enkele uren bent u er getrouwd!

Tags : Checklist

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio