FR
acredo - les alliances

De keuze van het bruidskapsel

Gepubliceerd op 03-12-19 / Kapsel

De keuze van het bruidskapsel

Delen op :

U bent bezig met het voorbereiden van alle details van uw outfit die de man van uw leven zal verblinden en u zult ongetwijfeld de mooiste zijn, maar één vraag rijst onvermijdelijk, een cruciale vraag, een groot detail dat zal bijdragen aan het perfectioneren van uw prinsessen kledij:

Wat gaat u met uw haar doen op D-day ?

Lang voordat u aan uw trouwkapsel dacht, heeft u als eerst tijd besteed aan het zoeken naar uw trouwjurk, het doorbladeren van alle mogelijke catalogi in de wereld, het bezoeken van alle winkels in de stad totdat u verliefd werd op de trouwjurk waarvan de kleur en het materiaal perfect passen bij uw teint, uw maat en uw stijl.
Maar u moet nog steeds uw accessoires kiezen en vooral uw bruidskapsel!
Het bruidskapsel is een keuze om te maken met de hulp van een professional. Er is altijd een perfect bruidskapsel dat bij de keuze van uw jurk past en u in waarde zal brengen.
Om organisatorische redenen moet u, zodra de datum van uw bruiloft is vastgesteld, contact opnemen met een kapper die gespecialiseerd is in het maken van bruidskapsels.

Lang of kort haar ?

Kort haar :

U bent een toekomstige bruid met kort haar? Gefeliciteerd, u valt buiten de gebaande paden! Ons advies: blijf eenvoudig en kies voor discrete accessoires. Uw belangrijkste troef zal uw outfit zijn.

Lang haar :

Met of zonder franjes, verlengd met extensies, in gradiënt geknipt, los of zeer gestructureerd, kan het haar op uw schouders u heel natuurlijk maken met het voordeel dat het met een eenvoudige kambeurt terug op zijn plaats kan worden gezet tijdens de dag!

Kiest u voor een chignon? Wat de kapper dan moet weten :

-De grootte van de toekomstige bruidegom.
Onthoud dat als u een chignon kiest als bruiloftskapsel, deze u enkele centimeters groter zal maken. Heeft u bovendien al gekozen voor mooie stiletto's die bij uw trouwjurk passen? Gaat u de keuze maken om uw echtgenoot in te halen?

Liefde kent geen grenzen. Veel mannen nemen vrede met hun grootte. Christian en Adriana Karembeu, Nicolas Sarkozy en Carla Bruni, Tom Cruise en Katie Holmes, Jamie Cullum en Sophie Dahl en vele anderen hebben dit stereotype vernietigd dat zegt dat de vrouw kleiner moet zijn dan haar echtgenoot.
Het draait allemaal om smaak. U bent de enige om te weten of uw toekomstige echtgenoot het niet glamoureus zou vinden om u te zien als een slanke en flamboyant koningin met een paar centimeter meer dan uzelf! We zijn in de 21e eeuw, mentaliteiten zijn geëvolueerd. Misschien moet u de chignon, waarvan u droomt, niet zo snel opgeven!

-Sluier of niet? Dit is erg belangrijk, want als u een sluier draagt, moet de kapper zorgen voor bevestigingen. Dit is hetzelfde als u besluit een hoed te dragen.

Vraag ivm de planning

Maak een foto van uw trouwjurk en breng deze naar uw kapper. Op deze manier definieert u samen een haarstijl en kiest u de juiste accessoires.
Over het algemeen raadt de kapper aan om vóór de D-Day enkele tests uit te voeren om te bepalen wat het beste bij u past.
Wees voorzichtig, als u tijdens vakantieperiodes trouwt, controleer dan de datums van het verlof van uw kapper.

Als u ervoor gekozen heeft om een ​​chignon te maken, is het beter om uw haar de dag ervoor te wassen en glad te kammen, zodat ze minder wazig zijn. Inderdaad, als u uw haar dezelfde dag wast, zal de kapper geen uitzonderlijk werk kunnen doen, maar vooral zal uw huwelijkskapsel het niet tot de vroege uurtjes van de ochtend uithouden.

Misschien wilt u uw moeder of schoonmoeder vragen om uw kapsel te kiezen, maar loopt u dan niet het gevaar om een toetje van eigen deeg te krijgen?
Huwelijk.be vindt het daarom van essentieel belang om u een speciaal dossier aan te bieden over de verschillende modellen chignons om u te helpen de juiste te kiezen.

Tags : Kapsel

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio