FR
acredo - les alliances

Haaraccessoires : sublimeer uw chignon

Gepubliceerd op 16-11-18 / Kapsel

Haaraccessoires : sublimeer uw chignon

Delen op :

Het kapsel is een essentieel element van uw schoonheid tijdens de grote dag. Ze zal uw outfit begeleiden en uw gezicht doen stralen. Maar wat zou een chignon zijn zonder accessoires om het te sublimeren?

Een sluier

Voile de mariage

De sluier is een integraal onderdeel van de traditionele bruidsoutfit en was lange tijd de essentiële hoofdaccessoire tijdens de D-day. Hoewel sommige bruiden vandaag de dag besluiten om het zonder te doen, toch blijft het een van de meest effectieve ornamenten om uw uiterlijk te vervolledigen.

De sluier, verkrijgbaar in vele kleuren en modellen, past zich eenvoudig aan de meeste trouwjurken aan. Kant voor prinsessenjurken of eenvoudig voor Bohemen jurken. U zal voor elke stijl een sluier vinden!

Een diadeem

Diademe de mariage

Heeft u voor een prinsessenjurk gekozen? Aarzel dan niet om het te vervolledigen met een sprankelende diadeem. Deze zal perfect bij de eenvoudigste kapsels passen en zal u laten stralen!

Wees voorzichtig, maar overdrijf niet! Het is nutteloos om een te imposante diadeem te kiezen die de aandacht van de rest van uw lichaam zou afleiden. Kies een sober en elegant model dat maximaal 6 cm hoog is.

Een haarjuweel

Bijou cheveux de mariage

U wilt dat uw chignon opvalt? In dat geval is er niets mooiers dan een haarjuweel. Deze ornamenten bestaan ​​in vele vormen en kleuren, u zult zonder problemen degene vinden die bij u past. Verkrijgbaar in de vorm van kammen, spelden of kettingen, ze zijn perfect om een ​​kapsel te sublimeren zonder het te overbelasten.

Bloemen

coiffure de mariage

U heeft voor een natuurlijk of landelijk thema gekozen en wilt graag dat uw outfit uw thema weerspiegelt? Aarzel dus niet en versier uw haar met bloemen of bladeren! Of het nu om een ​​kroon gaat of om individuele bloemen die tussen uw lokken door glijden, dit accessoire zal uw natuurlijke schoonheid en vrouwelijkheid naar voren brengen.

Een hoed

Chapeau de mariage

U bent geen klassieke bruid en wilt graag een vintage touch toevoegen aan uw outfit? Waarom kiest u niet voor een minder gebruikte, maar toch zo elegant accessoire als een hoed of batist hoed? Dit voegt verfijning toe aan uw uiterlijk en onderscheidt zich van alles wat u ooit eerder heeft gezien. Ideaal met een jurk dicht bij het lichaam. Dit soort accessoire geeft u een diva-look van de jaren dertig.

Een combinatie

U kunt geen keuze maken tussen al deze verschillende accessoires? Combineer er dan twee! Het dragen van een sluier of hoed weerhoudt u niet om uw chignon te versieren met een juweel of bloemen. Alles is een kwestie van balans en harmonie. U hoeft alleen maar te weten hoe u moet doseren en onnodige visuele overbelasting kunt voorkomen.

Zie hier een opsteker. Indien uw jurk vrij complex is (kant, strass steentjes), is het altijd beter om discrete accessoires te kiezen om te voorkomen dat u er als een kerstboom zou uitzien!

Blijf eveneens in harmonie met de stijl van uw jurk. Een Bohemen jurk is prachtig met bloemen maar minder met een diadeem en een prinsessenjurk gaat niet zo goed met een hoed!

Tags : Kapsel

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio