FR
acredo - les alliances

Huwelijkskapsels – trends in 2018

Gepubliceerd op 16-03-18 / Kapsel

Huwelijkskapsels – trends in 2018

Delen op :

Huwelijkskapsels – trends in 2018

Het kiezen van uw bruidskapsel is niet altijd eenvoudig. U moet rekening houden met uw huwelijksstijl, maar ook met deze van de trouwjurk, om zo een ​​mooie harmonie vrij te geven. Maar bovenal moet u zich comfortabel voelen met uw kapsel!

Mis de trends van de huwelijkskapsels in 2018 niet en spreek erover met uw kapper om te zien welke van de voorstellen het beste bij uw lichaamstype past. Om het u gemakkelijker te maken en uw bruidskapsel te selecteren, bieden wij u een verzameling aan van de meest populaire bruidskapsels in 2018.

De vage of nonchalante chignon

Chignon flou mariage

Er was een tijd dat de huwelijks chignons onberispelijk werden gerold, het haar naar achteren werd getrokken zonder dat er maar een haar uitstak. Tegenwoordig zijn de huwelijks chignons meer pittig. Inderdaad, in 2018 is de nonchalante neiging altijd aanwezig, zodat de bruid een meer natuurlijke en ontspannen uitstraling heeft. Maar hoe ziet de nonchalante chignon eruit? De nonchalante chignon bestaat erin om het haar naar achter te houden zonder teveel aan het haar te trekken, noch te voorkomen dat er een paar lokjes neervallen. Het is een romantisch kapsel dat bruiden zal aanspreken en perfect gaat met een bohemen of vintage bruiloft thema, eenvoudig en modern.

Bladerkroon

Couronne de feuillages mariage

De bladerkroon is al vele jaren bekend en wordt bij vele huwelijksfeesten gebruikt. Ze is een van die mooie haaraccessoires die men nooit zou willen zien verdwijnen! Dit komt er zeker niet aan met de terugkeer van de bladerkroon in 2018. Toch een kleine verandering ten opzichte van de trend 2017 met de XXL-bloemen. De tendens gaat steeds meer naar groene bladeren en vooral naar laurier en olijf. Een relatief brede kroon die bruiden op los haar of een lage chignon zullen dragen. Geen betere manier om mooi te zijn op haar trouwdag dankzij een prachtige kroon.

De gevlochten kroon

Couronne tressée Mariage

Voor u is het duidelijk, u zult uw kapsel associëren met uw outfit van de grote dag. Het is zo dat het gevlochten  haar onmiddellijk een frisse en romantische look met natuurlijke accenten geeft. Het kapsel bestaat in het maken van twee vlechten, één aan elke zijde van uw hoofd,  beginnend vanaf de voorkant van het gezicht en omhoog gaand naar de achterkant van het hoofd. Als u een eenvoudig, maar elegant kapsel wilt, draagt u de gevlochten kroon op los haar of in halve staart. Als u een iets verfijndere look wilt, eindig uw kapsel in een chignon met uw gevlochten kroon nog steeds aanwezig.

De bloemenstaaf

barrette florale

De terugkeer naar eenvoud is een van de trends van de afgelopen maanden. Wat haaraccessoires betreft, zijn bladeren en bloemen om het haar te sublimeren erg trendy in 2018. Wat vindt u van een staaf zonder plastic, samengesteld uit een tak van eucalyptus, enkele rozenknopjes of zelfs meiklokjes om in uw bruidskapsel te leggen? Proberen is het adopteren!

Een vleugje kleur

Veel bruiden durven een beetje kleur toe te voegen aan hun bruidskapsel. Laten we niet over de accessoires praten, maar over uw eigen haar, waarvoor u zelf beslist om enkele puntjes te verven voor een persoonlijke look. De meest romantische kleur is natuurlijk roze. Mensen die in deze trends zwemmen, kiezen ervoor om hun haar in 'denim' op te maken, een vervaagd blauw geïnspireerd op de beroemde jeans.

De jurk is besteld, het kapsel is gekozen. U hoeft alleen maar een beetje make-up toe te voegen om uw schoonheid voor de d-day te voltooien. Een goede schoonheid is een goed huwelijk!

 

© Copyright 1997-2018 VO Publishing b.v.b.a. / Wedding.be

Tags : Kapsel

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio