FR
acredo - les alliances

25 kapselideeën voor uw bruiloft!

Gepubliceerd op 18-07-19 / Kapsel

25 kapselideeën voor uw bruiloft!

Delen op :

U heeft de jurk van uw leven gevonden, u ziet uzelf al lopen in de steeg die u naar het altaar zal leiden ... Maar welk kapsel sublimeert uw mooie gezicht om van u de mooiste bruid te maken? Hier zijn 25 ideeën voor chignons om u te inspireren!

Een kapsel ter hoogte van uw jurk

Na 36 bruidswinkels hebben afgelopen, heeft u eindelijk uw dierbare gevonden, degene die u sublimeert, waardoor u zich mooi voelt. Whouw! Wat een opluchting! U die dacht dat u geen favoriet had! Het is nu tijd om het kapsel te vinden dat uw bruidslook compleet maakt, een die perfect in harmonie is met uw jurk. En nu ontstaat er paniek! Welke chignon uit al deze mogelijkheden te kiezen? Hier zijn enkele ideeën die u zouden moeten inspireren!

Welk bruidskapsel moet u kiezen?

Voordat u een kapsel kiest, is het van essentieel belang om de vorm van uw gezicht in overweging te nemen. Als u een rond gezicht of een vierkante kaak heeft, is het beter om te kiezen voor een vloeiende haarstijl die uw wangen zullen omlijsten. We kiezen dan voor een losse chignon of een simpele brushing die uw gezicht niet verhardt. Ovale gezichten zullen bij elkaar passen met alle soorten kapsels.

Het zal dan rekening houden met uw jurk. Het zou zonde zijn om uw Boheemse jurk te vergezellen met een te strakke chignon dat uw bruidslook zou verharden, nietwaar? Over het algemeen gaan naakte jurken samen met een mooie chignon die de hals aankleden om de sensuele kant van de ontdekte huid te accentueren. De zeemeerminjurken, die al zeer gesofisticeerd zijn, winnen ook aan natuurlijkheid met krullende kapsels, terwijl strapless jurken zich alles kunnen veroorloven!

Denk ten slotte aan uw accessoires! Wilt u een sluier, een bloemenkroon, een hoed dragen? Uw kapsel zou als basis moeten dienen voor het fixeren van deze verschillende objecten. Voor deze objecten geven we in het algemeen de voorkeur aan chignons of gevlochten kapsels om ongelukkige valpartijen te voorkomen.

Maar eerst en vooral, selecteer zorgvuldig uw kapper! Uw mooi gezicht ligt in zijn handen voor de beste dag van uw leven! Verwaarloos de pasbeurten niet en wees niet bang om uw twijfels over uw kapsel te delen.

Tags : Kapsel

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio