FR
acredo - les alliances

10 muziekideeën voor uw geekbruiloft

Gepubliceerd op 26-06-19 / Animatie

10 muziekideeën voor uw geekbruiloft

Delen op :

Wilt u tijdens uw huwelijk uw geekcultuur met uw gasten delen, zonder in clichés te vervallen? Waarom deze dag niet onderbreken met muziek uit films of videogames? Hier zijn enkele voorstellen die in alle discretie bij uw grote dag zouden moeten passen.

The Legend of Zelda - Kakariko is saved

The Legend of Zelda zit vol muziek, de ene mooier dan de andere. Kakariko is saved is, ondanks zijn vreemde naam, een van hen. Deze lichte en vrolijke muziek zal ideaal zijn om uw ceremonie te begeleiden en om wat balsem in het hart van uw gasten te brengen.

Edward scissorhands – Ice dance

Heeft u een poëtische ziel en wilt u uw gasten verrassen tijdens uw eerste dans? Denk aan deze krachtige en zoete muziek tegelijk. Uw balopening zal nog meer magie zijn!

The Lord of the Rings - Concerning Hobbits

Wie heeft er niet van gedroomd om een ​​dag in de provincie door te brengen en te feesten met zijn bewoners? Deel de lichtheid van de hobbits met uw gasten wanneer u met deze muziek vol vreugde de kerk verlaat. De confetti op uw hoofd zal nog memorabeler zijn!

Star Wars - Cantina Band

De muziek van Star Wars weerspiegelt een bepaalde sfeer en kan alleen al de hoogtepunten van uw bruiloft accentueren. Maar Cantina Band onderscheidt zich door zijn vintage geluiden en zal waarschijnlijk ideaal zijn als u de bal off-beat wilt openen of de aankomst van uw bruidstaart wilt markeren!

Game of Thrones - Home

Game of Thrones heeft ons gedurende de 8 seizoenen op vele manieren verrast en de instrumentale muziek heeft hier veel mee te maken! Aarzel dus niet om deze melodieën te gebruiken voor uw ceremonie! U vermenigvuldigt de emoties van uw gasten!

Final Fantasy III - Elia, The maiden of water

U wenst zachtheid bij het uitwisselen van uw wensen? Aarzel niet en kies voor dit magisch en betoverend liedje! U zult vele versies vinden (piano, fluit ...), genoeg om aan alle smaken te voldoen!

Jurassic Park – Theme song

Jurassic Park is een filmklassieker, een must. Het hoofdthema zal snel herkend worden door uw dierbaren! Profiteer van zijn populariteit om een ​​glimlach op de lippen van uw gasten te toveren wanneer u de kerk verlaat! U zult leuke foto's als souvenir hebben!

Skyrim – One they fear

De aankomst van de bruidstaart moet een van de hoogtepunten van uw dag worden. Maak een plons door de krachtige muziek van Skyrim te verspreiden. U zult zien dat dit moment niet onopgemerkt zal blijven!

The witcher – Castle

Ideaal als achtergrondmuziek, deze melodie zal uw ceremonie perfect vergezellen zonder uw stemmen te overtreffen.

Harry Potter - Harry's Wondrous World

Zet de toon in door deze muziek te spelen wanneer uw gasten in de feestzaal zijn. Ze zullen alleen maar meer onder de indruk zijn van uw locatie!

Tags : Animatie

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio