FR
Qatarairways

Geen fashion misstap voor de outfits van de genodigden

Gepubliceerd op / De outfits

Geen fashion misstap voor de outfits van de genodigden

Delen op :

De kledij op een bruiloft is een van de belangrijkste criteria voor succes, vooral als de bruid en bruidegom een ​​thema hebben gepland; jurken, kostuums en andere tailleurs, rokken en blouses en degenen die ze dragen zullen er alles aan doen om het te respecteren, evenzeer door de kleuren als de stijl, de accessoires en de schoenen. De toekomstige bruid kan de keuze van de outfits voor de Suite begeleiden, vooral als er een thema gedefinieerd wordt voor haar moeder, haar schoonmoeder, haar getuige, haar kinderen en die van de Suite. Ze kan ook ideeën geven voor de kostuums van de mannen, om te harmoniseren met het thema en de jurk van hun metgezel.

Pas de jurk aan uw morfologie en teint aan

Als gast op een bruiloft, nadat u geïnformeerd heeft over het thema of de kleuren die de bruid en bruidegom wensen, als er al voorkeuren zijn, zal u een overvloed aan keuzes hebben om de juiste kleding te vinden. Het is echter noodzakelijk om altijd in het achterhoofd te houden dat modellen mooi kunnen zijn op een hanger, maar eenmaal aan, u totaal niet gaan. Zich laten adviseren is essentieel om de juiste outfit te vinden die bij uw morfologie past, uw huidskleur die uw teint geeft en de kleur van uw haar en uw ogen. U kunt een speciaalzaak voor bruiloften kiezen, maar niet alleen. U vindt steeds vaker groothandelzaken, die prachtige outfits bieden zonder een fortuin te betalen. Anderen pleiten ook voor verhuur, om de mooiste van de dag te zijn tegen een kleine prijs.

Vooral geen "witte total look", gereserveerd voor de bruid!

Zelfs als wit uw favoriete kleur is, weet dan dat de dag dat u op een trouwfeest uitgenodigd wordt, u deze kleur moet vergeten. Het is de kleur van de bruid, of het nu fonkelend wit, romig wit of ivoor is. Zij is de ster en het mag haar niet gestolen worden!
De trends voor de Suite en de andere gasten zijn variërend, voor liefhebbers van romantiek zijn bv vintage thema's, die de laatste jaren zo populair zijn geweest, nog steeds top. Er is geen thema maar houdt ervan om uw look op te fleuren, een rode toets toe te voegen aan bijvoorbeeld een zwart smokingpak of een jumpsuit of -short en natuurlijk op naaldhakken; de mannelijke/vrouwelijke look blijft stijlvol en tijdloos. Groen kan ook contrasteren met zwart, altijd chique. Denk aan accessoires in plaats van één enkele flitsende kleur, het is verfijnder: de pochette in overeenstemming met uw schoenen bijvoorbeeld, of de hoed als u van de extravagante elegantie houdt.

Het kapsel en de make-up, een subtiel contrast tussen durf en lichtheid<;

Lichte make-up maar gedurfd kapsel.
Er zijn veel tutorials die onthullen hoe u make-up moet aanbregen met een veelvoud aan penselen waar fond de teint, BB-crème, anti-rimpel en ander poeder en blos op uw huid worden aangebracht. Uiteindelijk ziet u er niet hetzelfde meer uit. Hou uw in wat make-up betreft en blijf natuurlijk en verfijnd voor de gelegenheid. Wat het kapsel betreft, volgens de massa en de lengte van uw haar, kan u voor een nonchalante chignon gaan, voor een trendy uiterlijk, of een chignon dat lichtjes bewerkt is voor een heel natuurlijk effect. Als u kort haar heeft, pas dan de snit aan uw gezicht aan door advies in te winnen bij uw kapper, net zoals voor uw outfit.

 

Evelyne Boudriot
EVY-CONCEPT
Creatieve decoratie en ambiance ontwerpster

Tags : De outfits

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2020 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio