FR
acredo - les alliances

Hoe kleedt u zich voor een landelijke bruiloft?

Gepubliceerd op 30-08-19 / De outfits

Hoe kleedt u zich voor een landelijke bruiloft?

Delen op :

U bent uitgenodigd voor een landelijke bruiloft en u niet welke outfit u moet kiezen voor het evenement? Hoe respecteert u de dresscode en blijft u perfect binnen het thema zonder een fout te maken? Hier zijn enkele tips om te schitteren tijdens een bruiloft op het platteland.

De landelijke bruiloft in een notendop

Een landelijke bruiloft richt zich op eenvoud en een terugkeer naar de natuur. Het is een evenement dat zowel casual als elegant. is, en daarom minder verfijnd dan een klassieke bruiloft. Het zal bovendien vaak worden georganiseerd in een schuur of een landelijk gebied dat doet denken aan oude boerderijen.

Om de door de bruid en bruidegom gekozen setting en sfeer te respecteren, zal het merendeel van de gasten ervoor kiezen om een ​​look samen te stellen die past bij het omliggende decor, maar wat betekent dit?

Bloemenpatronen zijn uw vrienden

Als u aan land denkt, ziet u waarschijnlijk een groene uitgestrektheid, omringd door velden en wilde bloemen. Daarom passen de bloemmotieven perfect bij dit thema.Compenseer met gewone elementen om het niet te overdrijven.

Comment s'habiller pour un mariage champêtre

Het gebruik van accessoires

Als u last heeft van het idee om een ​​bloemenoutfit te dragen, raak dan niet in paniek! U kunt altijd wedden op accessoires! U kunt zelfs een eenvoudige jurk met een strohoed, sieraden met vormen die doen denken aan de natuur (korenaren, bloem ...) of echte bloemen (broche, sieraden, kroon) versieren.

Wat betreft de schoenen, geef de glamoureuze of haute couture-schoenen op die u in het gras kunnen hinderen en de sandalen bevoorrechten. Comfortabel maar elegant, ze passen perfect bij uw outfit en laten u vrij in het gras lopen. Als u een beetje hoogte wilt nemen, wed dan op dikke of gecompenseerde hakken.

Pastelkleuren

Probeer op het niveau van de tonen de te felle kleuren te vermijden, die het thema tegenwerken en geef de voorkeur aan pasteltinten (lichtroze, hemelsblauw, watergroen). Het is noodzakelijk om te vermijden dat u een witte jurk draagt, de witte is gereserveerd voor de bruid.

Vloeibare en natuurlijke materialen in de kijker

Het motto van een landelijke bruiloft is eenvoud. Het is een terugkeer naar het essentiële, naar de natuur. Natuurlijke of vloeibare materialen zijn daarom geschikt. Een mooie jurk in katoenen voile of chiffon is perfect voor de gelegenheid.

Comment s'habiller pour un mariage champêtre

De total look

De ideale landelijke trouwjurk is gewoon een halflange jurk of een pastel jumpsuit met bloemenprints, versierd met een kleine handtas van stro en mooie sandalen met hakken. Alles in een licht Boheemse geest maar met een vleugje elegantie in het kapsel.

Voor de heren zal een linnen pak in bruin of blauw met een vlinderdas of bloemenstropdas volledig in overeenstemming zijn met een bruiloft op het platteland. Het is zelfs mogelijk om de jas te laten vallen om genoegen te nemen met een vest en een wit hemd!

Tags : De outfits

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio