FR
acredo - les alliances

Een flashmob voor uw bruiloft

Gepubliceerd op 30-10-18 / Animatie

Een flashmob voor uw bruiloft

Delen op :

Uw bruiloft komt eraan en de ideeën dolen door uw hoofd om van deze dag de mooiste van uw leven te maken. Als u en uw toekomstige behoorlijk goed zijn in dansen, waarom denkt u er dan niet aan om een flashmob te doen om al uw gasten te imponeren? Indien toch niet, het maakt echt niet uit, zet u op uw gemak, want het is uw dag en u bent de ster.

Een flashmob : hoe bereid je het voor?

Een flashmob voor een huwelijk is een animatie die bestaat uit het maken van een onverwachte choreografie die de reactie van uw gasten oproept.

Eerst moet u andere dansers vinden. Betrek er mensen bij die u dierbaar zijn, het maakt het moment nog specialer! Het kan uw broer of zus zijn, maar ook uw beste vriend of moeder. Niemand is uitgesloten! U moet echter wel discreet blijven als u de verrassing wilt behouden. Inderdaad, tijdens de voorbereiding van een huwelijk gaat het nieuws snel...

Laten we nu eens naar de volgende stap kijken, de kleding. Bij het uitvoeren van een groepsdans, is het best om dezelfde kleuren aan te doen en zo in perfecte overeenstemming te zijn. Kies dus een kleur of accessoire die de verschillende dansers verenigt om een ​​enkele groep te vormen. U hoeft niet te veel te doen, een hoed of een kleurrijke stropdas zijn meestal voldoende.

Dan is het tijd om een ​​goed verzorgde choreografie ineen te steken. Als u niet talrijk bent, kunt u een dans doen met originele en meer complexe bewegingen. Maak plaats voor creativiteit om het trouwfeest in vuur en vlam te zetten met uw onverwachte show. Het belangrijkste is om in te zetten op het groepseffect, omdat zelfs eenvoudige bewegingen door meerdere personen in ritme heel mooi kunnen zijn. Om te trainen, aarzel niet om een ​​echte danseres te raadplegen die u bij uw bewegingen kan begeleiden en u kan helpen om een ​​choreografie te maken die bij u past.

De perfecte tijd om uw flashmob te lanceren kan na de maaltijd zijn, wanneer de gasten aan het verteren zijn. Dit geeft hen de kans om de show comfortabel te bewonderen. Vergeet niet om uw weddingplanner en de persoon die voor het geluid zorgt, in te lichten, zodat zij u het groene licht kunnen geven om te beginnen. Vanzelfsprekend heeft u ook een muziek nodig om de flashmob te vergezellen en vergeet zeker niet. U kan de choreografie als koppel beginnen. Daarna vervoegen de andere dansers u, die zich van te voren tussen de gasten verstopten, wat het effect van verrassing zal vergroten.

Kortom, de geheimen van een goede verrassing zijn : een goede timing en, zonder uitzondering, goede voorbereiding. Wees gerust en wees niet bang om te overdrijven door uw dansvaardigheden te demonstreren. Vergeet dus niet om een ​​stijlvolle outfit, een mooie choreografie en uw mooiste glimlach te hebben en eindig met een kus. Haal het meeste uit uw huwelijk, samen met de mensen waarvan u het meeste houdt!

Tags : Animatie

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio