FR
acredo - les alliances

30 cadeau-ideeën voor uw bruiloftsgasten

Gepubliceerd op 29-01-20 / Geschenken voor de bruiloftsgasten

30 cadeau-ideeën voor uw bruiloftsgasten

Delen op :

Wilt u uw gasten bedanken met een cadeau? Hier zijn een paar cadeau-ideeën waar uw bruiloftsgasten van moeten genieten.

Gedaan met suikerbonen

In de afgelopen jaren is er een nieuwe trend ontstaan in de wereld van de bruiloften en deze heeft de harten van veel pasgetrouwden veroverd: het originele bedank cadeautje. Voorbij de dagen dat suikerbonen op de tafel regeerden! Ze zijn nu vervangen door gepersonaliseerde geschenken die even gevarieerd als leuk zijn!

Kruiken van allerlei soorten, lekkernijen om in te bijten, geurkaarsen, zeepjes om te gebruiken... Deze ongewone huwelijkscadeaus houden nooit op ons te verbazen en te bekoren. Hier is de lijst met de 30 beste cadeau-ideeën voor uw gasten.

Een potje honing

Pot de miel

Fijnproevers zullen in extase zijn met deze kleine honingpotjes die gepersonaliseerd zijn met de bruidskleuren. Het is een perfect souvenir voor een natuurlijke bruiloft.

Een kaars

De kaars is een zekere waarde die altijd plezier zal geven. U kunt de geur kiezen en de pot personaliseren om hem desgewenst een extra cachet te geven.

Zaden om te planten

Als u het idee leuk vindt om een cadeau te geven dat zowel poëtisch als milieuvriendelijk is, dan zullen zakjes met zaden u ongetwijfeld u aanspreken! U zult uw liefde zien ontkiemen in de tuinen van uw dierbaren en de herinnering aan uw bruiloft levendig houden.

Koekjes

Biscuits pour mariage

Hier is een gastronomisch geschenk dat de smaakpapillen van uw gasten in verrukking moet brengen! Het koekje kan worden aangeboden in kleine doosjes of zakjes en kan worden gepersonaliseerd met de voornaam van het bruidspaar of de gasten, of zelfs een originele vorm aannemen, aan u om te kiezen!

Luciferdoosjes

Luciferdoosjes zijn nuttige en goedkope geschenken. Op veel websites vindt u er een aantal om te personaliseren.

Een draagtas

Voor u is het ideale geschenk vooral nuttig en praktisch? Denk dan aan de draagtas op maat in de kleuren van uw bruiloft! Uw gasten kunnen het in hun dagelijks leven gebruiken en meenemen waar ze maar willen.

Makronen

Macarons

Confituur

Plant u een landelijke bruiloft? Wedden op kleine potjes confituur die uw gasten in het hart van hun jeugdherinneringen op het platteland zullen verdiepen. Ze zullen aan u denken als ze hun heerlijke ochtendtoast proeven.

Een badge

Een warmwaterkruik

Laten we verder gaan met de originele geschenken. Ideaal voor winterbruiloften, de warmwaterkruik zal degenen die het koud hebben aanspreken! Steek het in uw handschoenen of zak tijdens winterse uitstapjes en het zal de handen van uw gasten met zachtheid verwarmen. 

Een waaier

Pot de miel

Als uw bruiloft in de zomerperiode plaatsvindt, zal een waaier zeker nuttig zijn om uw gasten op te frissen! Te borduren met de namen van de bruid en de bruidegom of niet, dit object zal welkom zijn in geval van sterke warmte.

Een miniatuurflesje alcohol

Een andere mogelijkheid voor uw bruiloft is het vullen van kleine glazen flessen met likeur of limonade. Uw gasten zullen hun dorst kunnen lessen door te drinken op uw gezondheid!

Een strohoed

Slippers

Plant u een bruiloft met een reis- of exotisch thema? Denk aan slippers om uw gasten te bedanken! Ze zullen aan uw bruiloft denken tijdens hun volgende vakantie!

Olijfolie

Huile d'olive

Een gepersonaliseerde beker of glas

Onze originele ideeën gaan verder met op maat gemaakte bekers en glazen. Om direct op uw feest te gebruiken of om zorgvuldig te worden ingepakt, zullen deze containers in elke woning hun nut vinden.

Een bagagelabel

Nogmaals, een perfect cadeau voor reis-thema bruiloften. Elke gast kan zijn of haar label meenemen en gebruiken op zijn of haar verschillende vliegreizen. Een mooie manier om uw bruiloft tot leven te brengen in de herinneringen voor de komende jaren en om de symboliek ervan te versterken.

Een gepersonaliseerde sleutelhanger

Een gepersonaliseerde zeep

Savon

Zelfgemaakte zepen zijn populair in de hedendaagse bruiloften. Het is inderdaad een mooie manier om uw gasten te vragen voor hen te zorgen. Om in een hartvorm te worden gevormd of om te worden bedekt met een gepersonaliseerd label, zal deze kleine aandacht zeker worden gewaardeerd.

Badzout

In dezelfde geest als de zelfgemaakte zepen hebben ook de badzouten een effect op de gasten. Schuif ze in een koker of potje en versier ze met gepersonaliseerde labels, dit originele idee maakt zeker een spetterende indruk!

Kleine zakjes snoep

Hoewel suikerbonen aan populariteit hebben ingeboet, toch is dit niet het geval voor andere zoetigheden! Lolly's, calissons, karamels en andere zoetigheden worden nog steeds zeer gewaardeerd en gaan perfect samen met een bruiloftsthema dat verband houdt met de kindertijd.

Een gegraveerde pen

Amethist steen

Wilt u uw dierbaren iets kostbaars en bijzonders aanbieden? Denk dan aan een gepersonaliseerde Amethist met de voornamen van uw gasten. Om te worden gebruikt als plaatskaarten of onderzetters, zullen deze stenen een vleugje glamour toevoegen aan uw evenement.

Een potplant

Plante mariage

Ideaal voor een bruiloft in de open lucht, de potplant is HET ecologische geschenk bij uitstek. Kies bij voorkeur voor een vettige (cactus, lithop...) die bestand is tegen droogteperiodes. Deze vetplanten zullen zelfs onder uw gasten die geen groene vingers hebben, kunnen overleven.

Een schenking aan een goed doel

Soms is het ideale geschenk niet het geschenk dat men aan zichzelf geeft, maar het geschenk dat u aan anderen geeft. Waarom biedt u uw gasten niet de mogelijkheid om namens hen een schenking te doen aan een goed doel? Een uniek geschenk dat zeker de harten zal verwarmen.

Een zakje verse thee

Houdt u van de Aziatische cultuur en wilt u deze passie delen met uw gasten of probeert u misschien uw Britse kant te laten zien? In dat geval zullen de theezakjes uw thema perfect weergeven!

Gepersonaliseerde wijnstoppers

Een zakje lavendel

Lavande

Kruiden

Een karikatuur

Heeft u de gave om te tekenen of wilt u een vleugje humor toevoegen aan uw grote dag? Waarom dan niet een gepersonaliseerde cartoon aan elke gast aan te bieden? Dit cadeau-idee zal een glimlach op ieders gezicht toveren!

Tags : Geschenken

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio