FR

Le Jardin de Léontine

Delen op :

Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine Le Jardin de Léontine

Mijn benadering van het bloeien van je bruiloft is volledig op maat gemaakt, de creaties zijn uniek voor elke bruiloft.

Met Leontine's Garden bied ik u bruidsboeketten, bruidskronen of bruidsmeisjes, knoopsgaten voor de bruidegom en voor de volgende, armbanden voor getuigen, kerkdecoraties of wereldlijke ceremonies , centerpieces, candy bar decoratie, de bloei van de auto van het bruidspaar, de enscenering van de photobooth, een vierkante boog of een ronde boog gevuld met bloemen.
Ik vind het geweldig dat de bruid en bruidegom me uitdagen en ik speel ook graag met de huidige kleuren en trends om je bruiloft te verbeteren.
Met Leontine's Garden zit ik al 10 jaar in de trouwbranche. Ik blijf trainen met geweldige Belgische en Franse bloemisten.
Wil je een origineel moment voor je BJY, ga dan naar de workshop Jardin de Léontine voor een bloemenworkshop met vrienden.

Delen op :

Contacteer ons

  • Sur rendez-vous, 1450 Chastre
  • 0486/890270
  • Bezoek onze Website
  • Volg ons op :

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

De professionelen in uw regio