FR
acredo - les alliances

De 7 favoriete bloemen van de bruid

Gepubliceerd op 10-04-20 / De bloemen

De 7 favoriete bloemen van de bruid

Delen op :

Voordat u een afspraak maakt met uw huwelijksbloemist, kunt u het beste een kleine selectie maken van de bloemen die u wilt opnemen in de verschillende arrangementen voor uw evenement. Om u te helpen bij uw keuze, zijn hier de 7 soorten bloemen die de voorkeur hebben van de bruiden :

De roos

De roos is een essentiële en bekende bloem, en wordt zeer gewaardeerd door bruiden. Symbool van Eeuwige liefde, het is perfect voor alle gebeurtenissen van de geliefden. Naast het poederachtige uiterlijk en de delicate schoonheid wordt de roos ook gewaardeerd om zijn aangename geur. Het is het hele jaar door te vinden, dus het is geschikt voor bruiloften van elk seizoen!

De pioenroos

Pioenen zijn erg romantisch! Deze bloemen zijn er in pasteltinten en bieden een zachtheid aan de composities die ze garneren. Ze symboliseren verlegenheid, schoonheid en verlangen. De pioenroos wordt gewaardeerd om zijn volle en massieve bloemblaadjes. Ze zijn echter alleen beschikbaar tussen mei en juni.

De Calla

"De bloem van de bruid", de Calla is een bloem van elegantie. De trompetvorm wordt door toekomstige bruiden gewaardeerd. Haar bijzonderheid : het is een soepele bloem die gebogen kan worden om beweging te geven aan de composities. Ze zijn het hele jaar door beschikbaar, maar zijn van superieure kwaliteit van april tot juli.

De hortensia

Prachtige witte of gekleurde bol, de hortensia is het symbool van onschuld en zuiverheid. Deze bloem is verkrijgbaar van mei tot november.

De lelietjes-van-dalen

De lelietjes-van-dalen was een vergeten bloem in het bruidsboeket. Maar Kate Middleton's prinselijk huwelijk met prins William heeft het tij gekeerd! Deze kleine witte belletjes symboliseren de terugkeer van het geluk. Ze zijn pas rond mei beschikbaar.

De lelie

De Lelie is een volumineuze bloem die de bruid bevalt. Ze hebben echter 2 kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden: 1/ Ze hebben een zeer sterke geur! 2/ De stampers geven waarschijnlijk vlekken op stoffen! Deze bloem symboliseert zachtheid.

De orchidee

Met meer dan 25.000 verschillende soorten is de orchidee een bloem die bruiden heeft verleid. Als boeket of als middelpunt, ze verrukken degenen die naar hen kijken. Ze zijn het hele jaar door te vinden. Ze symboliseren tederheid.

Om u te helpen, raadpleeg de gids met professionelen :

Bruidsboeket
Bloemdecoratie

 

Ann TSELENTIS - Wedding planner by Noces de Cana

 

 

Tags : Bloemen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio