FR

Château de Percey

Delen op :

Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey Château de Percey

Welkom op Château de Percey. U bevindt zich in het noorden van de Bourgogne aan de oevers van de Armançon en het Canal de Bourgogne. Wij bevinden ons tussen St. Florentin en Tonnerre en dichtbij Chablis, Auxerre en Troyes. Wij liggen op ongeveer 5 uur rijden van Brussel.

Chateau de Percey is een 18e eeuws chateau dat van de ondergang is gered en is verbouwd tot een modern kasteel, waarbij zoveel mogelijk de oude elementen bewaard zijn gebleven. Rondom de feestzaal met banqueting tafels en stoelen, bevinden zich 5 appartementen met 14 slaapkamers en 10 badkamers in totaal met plek voor 30 personen. De zaal heeft een maximale capaciteit van 60 personen zittend aan lange tafels of een combinatie van ronde tafels en lange tafels. Elk appartement heeft een eigen salon en open keuken. Op de begane grond bevinden zich 2 goed uitgerustte keukens met genoeg tafelgerei voor iedereen. In de prijs is inbegrepen: de bedden zijn opgemaakt, bad- en toilethanddoeken en theedoeken liggen klaar, de eindschoonmaak, electriciteit en verwarming, hout voor de openhaard en het park. Exclusief is de toeristenbelasting van 0,45 cent pppn. 

 

Wedding planner

Het chateau wordt verhuurd op basis van zelfcatering, maar omdat u de regio waarschijnlijk niet kent en wellicht ook de Franse taal niet helemaal machtig bent, bied ik voor mijn gasten mijn wedding planner service aan. Ik ken de plaatelijke markt, mijn adresboek is goed gevuld en ik kan u helpen een feest tot een succes te maken. Ik help u met de receptie, catering, DJ of zanger of band van klassiek tot populair. Verder hairstyliste en visagiste, bloemist en decorateur, oenoloog en wijnproeverij of excursies in de buurt naar een van de vele Renaissance kastelen of naar een wijnkelder.

Juwelen

Behalve wedding planner voor mijn eigen chateau, ben ik ook edelsteenkundige en in mijn boutique vindt u een grote collectie Franse juwelen uit de jaren 30, 40 en 50 van goud, diamant en gekleurde edelstenen. U kunt deze juwelen ook huren voor een avond en de hairstyliste kan bijvoorbeeld de broches ook als haar ornament in uw kapsel verwerken. Maar er zijn ook ringen, armbanden en colliers. Vraag la chatelaine om advies.

Voor de kleintjes

Er zijn diverse baby bedjes, kinderbedden en hoge stoelen op het chateau beschikbaar.

In het park

Het chateau heeft 7 hectare park, waarvan 4 hectare bos. In het park vindt u een zwembad, doolhof, fontein met terras, speelhuisje voor de kinderen en een schommel.

Dieren

Huisdieren zijn toegestaan, wel graag even aanmelden. Wij hebben zelf katten, kippen en Polly de poney.

 

 

 

Delen op :

Contacteer ons

  • Rue Nationale 1, 89360 Percey
  • +33 (0)7 85 26 36 75
  • idem
  • Bezoek onze Website
  • Volg ons op :

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

De professionelen in uw regio