FR
acredo - les alliances

5 ideeën om de eretafel naar voren te brengen!

Gepubliceerd op 18-04-19 / De receptie

5 ideeën om de eretafel naar voren te brengen!

Delen op :

De dag van uw bruiloft moet u het middelpunt zijn ​​van alle aandacht... en daarvoor is het essentieel dat de tafel van de getrouwden verschilt van de andere tafels van uw bruidsreceptie! Maar hoe maakt u uw eretafel onvergetelijk? Dit zijn onze 5 tips!

De plaats

De locatie van de eretafel speelt een grote rol bij de differentiatie. Ja hoor! De bruiloftstafel moet de huwelijksreceptie voorzitten. Dat betekent dat het zichtbaar en voor iedereen toegankelijk moet zijn! Om deze reden wordt het meestal aan de ingang van de zaal geplaatst, waar elke gast ze ongehinderd kan bewonderen.
Table d'honneur

Een platform

U kunt uw eretafel ook op een platform installeren om hoogte te krijgen. Zo heeft u een duidelijk zicht op al uw gasten en andersom. Dit geeft u een mooie koninklijke uitstraling! Als uw feestzaal er geen heeft, raak dan niet in paniek! Het is mogelijk om er een te huren, en dit voor een kleine prijs.

Andere vorm

Traditioneel verschilt de eretafel van de andere door zijn vorm. Als uw tafels rond zijn, moet uw hoofdtafel rechthoekig zijn! Het is een populaire en effectieve truc die elke keer werkt. Maar het is ook mogelijk om de grootte eenvoudig te variëren, zodat deze imposanter is dan de andere. Voor uw bruiloft is de keuze aan u!

Grotere bloemschikking

Uw eretafel moet zich differentiëren van de andere tafels, met respect voor uw algemene thema... en het is niet altijd gemakkelijk om dit te bereiken! Wedden op een grotere bloemendecoratie kan een goed idee zijn. Vraag uw bloemist om een ​​bloemig middenstuk te maken dat vergelijkbaar is met de andere maar visueel groter is. U behoudt uw thema en onderscheidt u! Op de grond kunt u ook rozenblaadjes leggen om een ​​aureool rond uw eretafel te maken.

Verschillende decoratie

U bent geen fan van witte rozen en pioenrozen, of u beperkt liever het budget aan bloemen? Maak u geen zorgen! Een tafeldecoratie kan net zo goed wonderen doen op de trouwdag. Of het nu een natuurlijk, een landelijk of een vintage bruiloft is, u zult zeker het originele idee vinden dat u onderscheidt! Hier zijn enkele decoratie ideeën voor de toekomstig gehuwden :

Als u gekozen heeft voor een tafel aan de muur, kunt u overwegen om een ​​gordijn of lichtslierten achter u te hangen. Dit zal de aandacht vestigen op uw tafel.

Selecteer als middenstuk een object dat representatief is voor uw thema, maar maak het imposanter dan de andere. Voor een huwelijks thema reizen kunt u bijvoorbeeld uw tafel decoreren met een modelvliegtuig.

Tags : Receptie

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio