FR
acredo - les alliances

Waar op huwelijksreis gaan ?

Gepubliceerd op 23-11-19 / Huwelijksreizen

Waar op huwelijksreis gaan ?

Delen op :

Bent u op zoek naar een romantisch verblijf om te ontspannen en tot rust te komen na de bruiloft?  Voor een uitzonderlijke reis naar het hart van een droombestemming, volg de gids! Hier zijn onze inspiratiebronnen voor uw huwelijksreis.

Reizen in Europa

Voor een droomreis hoeft u niet naar het einde van de wereld te reizen. Het oude continent is vol culturele wonderen die op u wachten om te schitteren. Hier zijn de Europese bestemmingen waar u gemakkelijk uw huwelijksreis kunt doorbrengen.

De Cycladen

Ruelle de Mykonos

Santorini, Mykonos, Amorgos.... Deze Griekse eilanden met hun turquoise water zullen het pasgetrouwde bruidspaar bekoren op zoek naar luiheid en onvergetelijke landschappen. Met zijn witte huizen met blauwe daken en zijn charmante dorpjes belooft de eilandengroep van de Cycladen een prachtige romantische reis.

Venetië

Venise

Hoe kunnen we over liefde praten zonder Venetië te vermelden? De mythische stad van de Doges is een van de meest romantische steden van Europa en niet voor niets: haar Italiaanse bucolische charme en uitzonderlijk erfgoed maken haar tot een unieke plek in de wereld. Geniet van de Dolce Vita in het hart van deze stad, waar tijd is blijven stilstaan.

IJsland

Diamond beach en Islande

De avonturiers zullen waarschijnlijk de voorkeur geven aan de koudere charme van IJsland. Dit noordelijke eiland is zowel een land van ijs als een land van vuur, en zal natuurliefhebbers bekoren. Laat de Vikinggeest uw huwelijksreis begeleiden en bereidt u voor om uw ogen de kost te geven!

Huwelijksreis in Azië

Het Aziatische continent zit vol met ongelooflijke bestemmingen. Paradijsstranden en adembenemende monumenten wachten op de reizigers die zich daar zullen wagen. Ontdek de mooiste dingen om te zien in Azië.

Bali

Bali

Tropisch bos en voeten in het water, dit is de definitie van een droomreis die zowel exotisme als ontspanning belooft. Bali is een waar paradijs op aarde voor mensen die de eenvoudige charme van het eiland weten te waarderen. Verleid door de weelderige vegetatie, rijstvelden en zeebodem? Ontdek het eiland der goden.

Cambodja

Wilt u liever van de gebaande paden afwijken en zich in het hart van ongelooflijke historische plaatsen begeven? Laat u betoveren door de authenticiteit van Cambodja en zijn prachtige landschappen! Op het programma, weelderige tempels en het bucolische platteland.

India

Inde

Een verandering van omgeving en romantiek zijn perfect in sommige delen van India. Van meesterlijke paleizen tot fijne zandstranden, dit minder bekende land is rijk aan prachtige bestemmingen. Maak u klaar voor een diner bij kaarslicht, een wandeling in de woestijn, een zonsondergang op de Taj Mahal....

Huwelijksreis in Afrika

Mauritius Eiland

Ile Maurice

Mauritius is een waar paradijs op aarde, gelegen in het hart van de Indische Oceaan, en blijft koppels aantrekken die op zoek zijn naar een ontsnapping. Witte zandstranden, luxe hotels, adembenemende exotische landschappen, het eiland heeft alle ingrediënten om van uw huwelijksreis onder de kokospalmen tot een unieke en onvergetelijke ervaring te maken.

Egypte

Egypte

Cultuurliefhebbers zullen de wonderen van Egypte niet kunnen missen.  Op het programma: bezoek aan de piramides, cruise op de Nijl, ontdekking van de tempels en onderdompeling in het hart van de souks.

Tags : Huwelijksreizen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio