Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be

Kies de jurk van de bruidsmeisjes

  • Gepubliceerd op 02-01-19
  • Categorie : De suite

U heeft de jurk van uw leven gevonden, maar wat uw bruidsmeisjes betreft, is het een totale flop... u bent helemaal verloren! Moet ik voor iedereen dezelfde jurken kopen? Moeten ze dezelfde kleur hebben? Hier zijn enkele stijlideeën om u weer op het goede spoor te krijgen!

Voor iedereen dezelfde jurk

robes demoiselles d'honneur
Deze compositie is een klassieker op Amerikaanse bruiloften. Waarom? Simpelweg omdat het tegelijkertijd een praktische en esthetische keuze is! Hiermee kunt u een visuele harmonie creëren en u kostbare tijd besparen tijdens uw zoektocht... joepie! U hoeft slechts één jurk te vinden! Dit is de perfecte oplossing als al uw vriendinnen een zelfde morfologie hebben. Bovendien kan deze keuze u geld besparen... een groothandelsprijs is nooit te weigeren!


Verschillende jurken, dezelfde kleur

robes demoiselles d'honneur
Dit is de ideale keuze als uw bruidsmeisjes heel verschillende morfologieën hebben. Met deze oplossing kunnen ze het model selecteren dat het beste bij hun vormen past en tegelijkertijd een harmonie tussen hen behouden. Maar let op! Het is absoluut noodzakelijk om voor elke jurk hetzelfde materiaal en vergelijkbare tonen (Camaïeu) te kiezen, zoniet heeft u het risico om een kakofonie te creëren! Maar geen paniek! Veel sites bieden tegenwoordig jurken voor bruidsmeisjes aan met gevarieerde snitten, maar dezelfde kleur.

 

Het zefde model, verschillende kleuren

U wilt uzelf niet beperken tot één kleur en u wilt een visuele interesse in uw foto's creëren? Het is heel goed mogelijk om dezelfde jurk in verschillende kleuren te selecteren! U moet gewoon voorzichtig zijn bij het kiezen van de tonen... Of u nu kiest om dezelfde kleuren van uw boeket te gebruiken of die van uw thema, probeer compatibele tonen te kiezen! Kies bijvoorbeeld voor een schakering van kleuren (perzik roze, incarnadine roze...) of voor pasteltinten die goed overeen komen (pastelblauw, pastelroze...).


En de kleur?

De kleurkeuze moet de algemene stemming of het thema van uw bruiloft weergeven. Moet uw grote dag warm, lichtvol, glamoureus zijn? Wat wilt u eigenlijk op de foto's van de fotograaf zien? Het is zeker een moeilijke keuze, maar het is ook een belangrijke keuze. Het zou zonde zijn als de jurk van uw bruidsmeisjes totaal in tegenspraak is met de rest van uw dag.

Nog steeds verloren? Hier zijn enkele ideeën... U zou het thema van uw bruiloft kunnen volgen. Met andere woorden, als het roze en wit is, kies dan voor roze jurken! Als het een herfstthema is, kies dan voor warmgekleurde jurken zoals bordeaux, oranje of bruin...
Hier zijn enkele tinten om u te verlichten


Blauw of winterhuwelijk

robes demoiselles d'honneur


Roze of romantische bruiloft

robes demoiselles d'honneur

De laatste commentaren


laat een commentaar na

Om een commentaar achter te laten op dit artikel u moet ingelogd zijn

Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

De wedstrijden

Enquetes

  • Wat is het budget van uw huwelijk ?
  • < 2.500,00 €
  • Tussen 2.500,00 € en 5.000,00 €
  • Tussen 5.000,00 € en 7.500,00 €
  • Tussen 7.500,00 € en 10.000,00 €
  • Tussen 10.000,00 € en 15.000,00 €
  • Tussen 15.000,00 € en 20.000,00 €
  • Meer dan 20.000,00 €

Huwelijksbeurzen