FR
acredo - les alliances

Wanneer uw bruiloftsuitnodigingen verzenden?

Gepubliceerd op 16-09-19 / De aankondiging

Wanneer uw bruiloftsuitnodigingen verzenden?

Delen op :

Het versturen van de uitnodigingskaarten is een belangrijke stap in de voorbereiding bij een bruiloft. Ze kondigt officieel de unie van de bruid en bruidegom aan de gasten aan en laat hen de datum in hun dagboeken blokkeren. Maar moet deze aankondiging op een bepaald moment gebeuren? Hier zijn enkele tips om uw uitnodigingen op het juiste moment te versturen!

Stuur ze niet te vroeg

Uw bruiloft is een van de gelukkigste dagen van uw leven en het is normaal dat u het grote nieuws met uw geliefden wilt delen, maar weersta om uw aankondigingen een ​​jaar van tevoren te sturen. Sommige van uw gasten kunnen ze gewoon kwijtraken, wat u later veel ongemak kan opleveren!

Ga voor Save the date

Hoewel het nutteloos is om de volledige aankondiging een jaar van tevoren te verzenden, kan een save the date toch nuttig zijn. Hij informeert de gasten over de datum van het evenement zonder de overige festiviteiten te onthullen. De meer georganiseerde personen kunnen de datum in een dagboek noteren, terwijl de warhoofden een herinnering krijgen wanneer ze de echte uitnodigingskaart ontvangen. Goed nieuws, behalve dat de datum meestal tussen 1 jaar en 7 maanden voor de D-Day ligt! Hetgeen uw dierbaren ruim van tevoren moet waarschuwen!

Wat is de goede periode?

Over het algemeen wordt de huwelijksaankondiging verzonden tussen 4 en 6 maanden vóór de datum van de viering. Dit laat normaal gesproken voldoende tijd aan de gasten om hun dag vrij te maken om uw bruiloft bij te wonen.

Als uw bruiloft echter in de zomer of tijdens een andere periode, bijvoorbeeld de schoolvakanties plaatsvindt, kunt u ze het best 6 maanden van tevoren verzenden. Inderdaad, gezinnen kiezen vaak voor deze perioden om op vakantie naar het buitenland te gaan. Waarschuw hen tijdig, zodat ze hun vertrek niet op een slecht moment boeken.

Hetzelfde geldt als uw familie in het buitenland woont. Vliegtickets en gehuurde accommodaties zijn vaak duur en uw dierbaren hebben tijd nodig om het geld te sparen dat ze nodig hebben. Dus kondig van tevoren (6 maanden) de plaats en de datum van de receptie aan, zodat ze kunnen profiteren van de beste tarieven voor de vluchten en accommodatie.

Samengevat zegt men 8 maanden van tevoren ja op de save the date en wachten we om de aankondigingen tot 6 maanden voor de D-Day te verzenden!

Tags : De aankondiging

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio