FR
acredo - les alliances

Hoe de stoelen van uw bruiloft te versieren?

Gepubliceerd op 02-12-19 / De decoratie

Hoe de stoelen van uw bruiloft te versieren?

Delen op :

U gokt op uw trouwdecoratie om indruk te maken op uw gasten? Maar heeft u eraan gedacht om de stoelen van uw ceremonie en receptie te versieren? Ontdek de beste ideeën voor de decoratie van de stoelen van uw bruiloft!

Met bloemen

De bloemige composities zijn de grote beroemdheden van de huwelijkse decoratie en om een ​​goede reden: ze voegen een vleugje romantiek toe aan elke plaats of object! Dus waarom zou u ze niet op uw stoelen gebruiken? Rozen, Gysophila of eucalyptus, er zijn veel mogelijkheden om uw meubilair te sublimeren.

Met stof

De geknoopte stof aan de achterkant van de stoel is tijdloos. Houd er echter rekening mee dat dit niet de enige decoratieve oplossing is wat textiel betreft. De consequente diversiteit van texturen maakt het inderdaad mogelijk om een ​​aantal verschillende disposities voor te stellen. Het lint maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een lichte ​​decoratie te maken terwijl jute een meer rustieke esthetiek aan het geheel biedt.

Met borden

Om de plaats van de bruid en bruidegom te markeren, zorgt u voor gepersonaliseerde bordjes om op de rug van uw stoelen te hangen! Zo creëert u een visuele interesse die het oog van uw fotograaf prikkelt en uw stoelen markeert. Bovendien zorgen de meeste materialen ervoor dat de bordjes zich perfect laten opgaan in het thema van uw bruiloft! Karton, hout, leisteen, jute, lijst ... er is voor elk wat wils!

Met originele accessoires

Als u graag buiten de gebaande paden wandelt, zijn er andere mogelijkheden voor u. Pompons, papieren rozetten, breisels, ballonnen, letters, veren, schelpen, parels, visnetten ... laat uw fantasie spreken om uw huwelijksthema op zijn best te laten uitkomen.

Tags : De decoratie

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio