FR
acredo - les alliances

Welke manicure te kiezen voor de D-day?

Gepubliceerd op 19-07-19 / Bruidsmanicure

Welke manicure te kiezen voor de D-day?

Delen op :

Op de dag van uw huwelijk worden uw handen in de schijnwerpers gezet. Uw gasten zullen zich haasten om uw trouwringen te bewonderen terwijl de fotograaf ze vanuit elke hoek zal fotograferen! Het is niet nodig om u te vertellen dat uw manicure een integraal onderdeel zal zijn van uw bruidsmake-up en dat het belang ervan cruciaal zal zijn! Vermijd misstappen door onze paar tips te volgen!

Kies neutrale kleuren

Uw bruiloft zal ongetwijfeld het feest van het jaar worden, maar uw nagels mogen niet concurreren met het carnaval van Rio! Door te kiezen voor neutrale en natuurlijke tinten zoals poederroze, crème, wit of taupe, zorgt u voor consistentie met uw bruidslook. Geen risico op valse noten met deze tinten!

Manucure de mariage

Denk aan elegantie

Uit angst om niet mooi te zijn of genoeg opgemerkt te worden, doen veel bruiden te veel en missen ze elegantie. Uw nagels moeten pronken met uw trouwring en de trouwring niet overnemen. Het heeft geen zin om voor nail art te kiezen met 20 verschillende patronen en kleuren. Geloof ons, u zult de mooiste zijn op uw trouwdag, wat er ook gebeurt! Kies voor eenvoudige nagels en effen kleuren die niet alle aandacht trekken.

Voeg een vleugje gekte toe

Natuurlijk doet een vleugje gekte niemand pijn. Geef uw manicure een boost door een wit patroon, strass steentjes of glitter toe te voegen! Het blijft chique en elegant terwijl het een beetje plezier geeft aan het geheel.

Als u uw nagels echt wilt oppoetsen met een meer flitsende verniskleur, zoals rood of oranje, denk dan aan eenvoud en elegantie om uw huwelijksthema te herinneren. Verf ze alleen in deze kleuren of mogelijk met wit. Steentjes en glitter zijn welkom, maar geen andere verniskleuren;!

Manucure de mariage

Overweeg valse nagels

Niet alle vrouwen hebben het geluk om perfecte nagels zoals filmsterren te hebben. Gelukkig voor ons dames, bestaan valse nagels ​​en de methoden ontbreken niet om ze toe te passen. Nagels in gel, hars of capsules, er zijn zoveel opties beschikbaar in schoonheidssalons of thuis. De technieken zijn ook zo goed geëvolueerd dat het moeilijk wordt om echte nagels van valse te onderscheiden! Dus voor uw grote dag, aarzel dan niet om te investeren in een kunstnagel set om mooi te zijn tot op de toppen van uw nagels!

Als u niet kunt beslissen welke nagellak u op uw trouwdag wilt dragen, kies dan voor een klassieker: de french manicure. Het is een tijdloos model dat elegantie en eenvoud perfect combineert.

Manucure de mariage

Hydrateer uw handen

We vergeten al te vaak de magische kracht van vochtinbrengende lotions, dus verwaarloos uw mooie handen niet en maak ze zo zacht als zijde! Begin, twee weken voor de dag, dagelijks met uw handen te hydrateren. U zult een mooie en stralende huid hebben als uw wederhelft de ring om uw vinger zal doen!

Tags : Nagelverzorging

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

De professionelen in uw regio