FR

THEATRUC

Delen op :

THEATRUC THEATRUC THEATRUC THEATRUC THEATRUC THEATRUC

Voor uw trouwfeest stel ik de volgende mogelijkheden voor :

-Een animatie aan tafel tijdens de maaltijd of een close-up animatie tijdens de receptie. Het voordeel van deze animatie is dat deze overal kan gedaan worden en kan ook aangepast worden aan uw thematiek.

- Als de locatie het toelaat kan ik bijvoorbeeld voor de dansavond een spektakel van een twintigtal minuten voorstellen, die mijn vogelspektakel "Icariha" combineert met enkele zeer visuele elementen en met deelname van verschillende personen uit het publiek.

- Soms komen ook de kinderen aan de beurt. In dit geval stel ik mijn kinderspektakel voor. Dit kan ook aangevuld worden met een ballonanimatie.Met een ervaring van meer dan 30 jaar in de creatie en de presentatie van diverse animatie formules en tal van spektakels bepaalt de professionele goochelaar Daniel Adrian samen met u de formule die het best past bij

Met een ervaring van meer dan 30 jaar in de creatie en de presentatie van diverse animatie formules en tal van spektakels bepaalt de professionele goochelaar Daniel Adrian samen met u de formule die het best past bij uw trouwfeest en dit ongeacht uw publiek: kinderen, volwassenen of familie ( talrijke referenties ) ).

Aarzel niet mij te contacteren om de formule te vinden die het best bij uw evenement pas

Delen op :

Contacteer ons

  • rue du Radoux, 1430 Bierghes
  • 02 582 48 61
  • 0477/ 54 23 86
  • Bezoek onze Website
  • Volg ons op :

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.