FR

LIUBBE KRILOFF

Delen op :

LIUBBE KRILOFF LIUBBE KRILOFF LIUBBE KRILOFF LIUBBE KRILOFF LIUBBE KRILOFF LIUBBE KRILOFF LIUBBE KRILOFF LIUBBE KRILOFF LIUBBE KRILOFF LIUBBE KRILOFF LIUBBE KRILOFF LIUBBE KRILOFF LIUBBE KRILOFF LIUBBE KRILOFF

Ik ben Liubbe en ben van jongs af aan al gevoelig voor alles wat met schoonheid, verfijning en esthetiek te maken heeft.

Tijdens de zomer van 2022 zette ik alles op alles om te kunnen werken in een wereld die mij altijd al inspireerde. Ik volgde een intensieve opleiding aan het Europees Centrum voor Esthetiek in Brussel (imago-advies, parfumerie, professionele make-up en haarstijl).

U adviseren, u de kans geven uzelf te onthullen, u helpen uzelf in de kijker te zetten, u de mogelijkheid bieden om uzelf uit te drukken via uw verbeterde imago - dat is mijn missie. Een missie die ik met hart en ziel nastreef.

Mijn aanbod omvat gezichtsbehandelingen en diverse pakketten die telkens make-up en haarstyling bevatten. Alsook proefsessies van deze schoonheidsbehandelingen en pakketten. Ik kom tot bij jou thuis. U bespaart tijd en beperkt uw stress. Al mijn offertes zijn op maat. Ik luister naar jouw behoeften, jouw verlangens. Ik begeleid je met vriendelijkheid en een goed humeur.

Delen op :

Contacteer ons

  • Daalstraat 157, 1790 Affligem
  • 0456722407
  • Bezoek onze Website
  • Volg ons op :

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.