FR

Aérodrome de Namur

Delen op :

Aérodrome de Namur

Handige informatie

  • Niet vrij

  • NTB

  • P

    NTB

  • NTB


Het vliegveld van Namen biedt 7 polyvalente zalen en een pratiche dak.

Onze zalen zijn volledig gerenoveerd en uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologie: interactief scherm met geïntegreerd whiteboard, projector, basisgeluid en -verlichting, verduisteringsgordijnen.

Gratis wifi in het gebouw.

Alle kamers zijn toegankelijk voor gehandicapten.

De Brasserie de l'Aérodrome is uw exclusieve cateringpartner voor de zalen op de begane grond en kan ontbijt, koffiepauze, broodjes of lunches serveren in het restaurant. Creatieve voorstellen en prijzen op aanvraag.

 

De Rooftop : van 1 tot 300p

Deze ruimte biedt een ongelooflijk 360° uitzicht op de pistes en het omringende landschap. Als aanvulling op de Jumbozaal of losstaand, is het de ideale plek om uw gasten te verrassen.

Voor een bedrijfs- of privé-evenement: cocktailparty, verjaardagsfeest, rallystart, feest, enz. Uw gasten zullen vertrekken met sterren in hun ogen. Maximale capaciteit 300 personen.

Gratis catering - Geen kurkengeld - Exclusieve audiovisuele Son Excentrique

 

De Jumbo

De Jumbozaal op de eerste verdieping biedt plaats aan maximaal 300 personen tegelijk, of het nu gaat om een conferentie, een symposium, workshops, een klassiek concert, een bruiloft of een ander privéfeest. De Jumbozaal is modulair en maakt een aantal verschillende opstellingen mogelijk. De gladde betonnen vloer geeft het een modern en praktisch karakter voor de organisatie van al uw activiteiten. Het is volledig uitgerust met 3 reuzenschermen, projectoren, spots en luidsprekers, verduisteringsgordijnen, verwarming en airconditioning. Het heeft een eigen badkamer.

De grote erkers en directe toegang tot de Rooftop projecteren uw hoofd in de sterren....

Geen verplicht cateraar Geen kurkengeld - Exclusieve audiovisuele partner Son Excentrique

De Conseil : van 1 tot 18p

Gelegen op de eerste verdieping van het gebouw en biedt plaats aan maximaal 18 personen in een "Board" opstelling. De instelling kan niet worden veranderd.

Het is uitgerust met een grote vergadertafel en comfortabele stoelen, een uitnodigende bank, een interactief scherm met geïntegreerd whiteboard, een videoconferentiesysteem en een koffiehoek.

De kamer heeft een unieke sfeer door de pluche inrichting en het directe uitzicht op de landingsbaan en de Commandant Tower.

De Espadon : van 1 tot 50p

De Espadonzaal, gelegen op hetgelijksvloers met direct uitzicht op de pistes, biedt plaats aan maximaal 50 personen in conferentieformaat. Het is uitgerust met een scherm, conferentiestoelen met een klaptafel, verduisteringsgordijnen, verwarming en airconditioning. Deze opzet kan worden gewijzigd.

Met zijn directe toegang naar buiten biedt het een geprivatiseerd grasveld om een koffieontvangst, een drinkpauze, een lunch of een afsluitende borrel te organiseren. Offerte op aanvraag.

De Stemme : van 1 tot 32p

De Stemmezaal, gelegen op de gelijksvloer aan de voorzijde van het gebouw met uitzicht op de parkeergarage, biedt plaats aan maximaal 32 personen. Het heeft een interactief scherm met geïntegreerd whiteboard, verlichting, verduisteringsgordijnen, verwarming en airconditioning. Met zijn design meubilair op wielen maakt het verschillende opstellingen mogelijk: school, U-vorm of werkplaatsen.

De Renard : van 1 tot 18p

De Renardzaal, gelegen in de hoek van het gebouw met uitzicht op de vliegtuigparking, biedt plaats aan maximaal 18 personen. Het heeft een interactief scherm met geïntegreerd whiteboard, verlichting, verduisteringsgordijnen, verwarming en airconditioning. Met zijn designmeubilair op wielen kan het worden gebruikt voor verschillende opstellingen: school, U-vorm of werkplaatsen.

De Stampe en Tipsy : van 1 tot 8p

Deze kamers bevinden zich op de bgelijksvloervan het gebouw. Ideaal voor kleine vergaderingen, vertrouwelijke bijeenkomsten, discrete diners en groepsworkshops. Ze zijn uitgerust met vloerbedekking, een ronde tafel voor 8 personen en comfortabele leunstoelen.

Capaciteit van de zalen

Zaal
JUMBO 315 250 180
ESPADON 60 55 50
ROOFTOP 360 300 200
CONSEIL 20 20 18

Delen op :

Contacteer ons

  • Rue Capitaine Aviateur Jacquet, 44, 5020 Namur
  • +32 81 55 93 59
  • Bezoek onze Website
  • Volg ons op :

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.