FR

BULWIK

Delen op :

BULWIK

Bulwik is een familiebedrijf dat al drie generaties actief is op de internationale diamant markt. Daarom is Bulwik gevestigd in de diamant hoofdstad van de wereld, Antwerpen. Een perfecte plaats voor een modern juwelenmerk dat tijdloze diamantjuwelen zowel modieus als betaalbaar maakt. Het Bulwik merk is geïnspireerd door de tijdloze elegantie van moderne fijne sieraden, en de kunst van ervaren vakmanschap te combineren met innovatief design.

Elk stuk uit de Bulwik collectie is bedoeld om te schitteren en te verrassen. Wij zijn een jong en ambitieus merk dat het resultaat is van pure passie voor de schittering van diamanten. We combineren de ambacht van onze ervaren goudsmid met de nieuwste moderne technieken van de juwelenindustrie, zoals 3D printen en 3D modelleren. Wij geloven dat met de combinatie van kwaliteit en vakmanschap, we het perfecte juweel kunnen creëren.

Als je op zoek bent naar een speciaal cadeau, iets persoonlijks, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in staat om hoge kwaliteit juwelen te maken die je zeker gaan verbazen. Wat ons bijzonder maakt is de wens om te delen in het plezier en de vreugde van elk speciaal moment in het leven, dat is de reden waarom we meer zijn dan enkel een juwelier. Bulwik is gespecialiseerd in de kunst van het schenken, custom design en kostbare diamanten. Onze klanten ontvangen de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

Delen op :

Contacteer ons

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.