FR

Mirror Effect

Delen op :

Mirror Effect Mirror Effect Mirror Effect Mirror Effect Mirror Effect Mirror Effect Mirror Effect Mirror Effect Mirror Effect Mirror Effect Mirror Effect Mirror Effect Mirror Effect

Het huren van een photobooth in België is een fluitje van een cent, maar met de magische spiegel, de nieuwe generatie photobooth mirror , brengt u een extra vleugje originaliteit.

"Mirror Effect": de spiegel die het ijs zal breken in al uw evenementen en uw gasten zal vervoeren in een sfeer van gelach en magie! Het middelpunt van uw photobooth wedding corner.

Voorheen geïllustreerd in kinderverhalen en legendes, is dit elegante en moderne product tegenwoordig gebouwd als een maatstaf voor evenementen, in termen van spel en plezier. Zo zal deze magische spiegel je gasten verleiden, van de meest excentrieke tot de meest gereserveerde, waardoor ze spelen en lachen als kinderen, of poseren en glimlachen als sterren!

Voor huwelijk, verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere feesten, de "Mirror Effect" photobooth is een must voor iedereen!

"Mirror Effect": de nieuwe generatie Photobooth voor huwelijk in België.

We zijn gevestigd in de buurt van Brussel maar we verhuizen door heel België .

Delen op :

Contacteer ons

  • Sur Rendez-vous, 1601 Ruisbroek
  • 02 446 01 81
  • 0470 35 04 12
  • Bezoek onze Website
  • Volg ons op :

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.