FR

FRÉDÉRIC ROCHEFORT

Delen op :

FRÉDÉRIC ROCHEFORT

Welkom in mijn wereld, jullie trouwfotograaf. Laat jullie emoties de overhand nemen, geniet van elk moment en kijk er met een gevoel van grandeur op terug! In een wereld die gedomineerd wordt door digitaal en vluchtig, nodig ik jullie uit voor een ervaring die kiest voor echt, evenwichtig en tijdloos.

Waarom zou je voor mij kiezen?

1. Expertise en gevoeligheid: met mijn jarenlange ervaring ben ik een doorgewinterde fotograaf die gespecialiseerd is in het vastleggen van trouwmomenten met een unieke gratie, tederheid en romantiek.

2 Personalisatie: Elke bruiloft is uniek en ik doe er alles aan om elke foto te personaliseren volgens jullie wensen en dromen. Hij werkt nauw met jullie samen om ervoor te zorgen dat jullie visie werkelijkheid wordt.

3. Emotie en authenticiteit: Verre van gestandaardiseerde clichés, proberen mijn foto's de warmte van een stralende passie en het uitzonderlijke karakter van deze momenten op te roepen.

4. Kwaliteit en professionaliteit: vanaf het eerste consult tot de levering van de uiteindelijke foto's kun je rekenen op een professionele en attente service.

5. Tijdloosheid: ik maak gebruik van fotografietechnieken die de tand des tijds doorstaan, zodat je die kostbare momenten steeds opnieuw kunt beleven.

*Aangeboden diensten*

Volledige fotoreportage: Leg elke stap vast, van de voorbereidingen tot de ceremonie en de receptie.

Portretten van het bruidspaar: Creëer herinneringen voor het leven met artistieke en ontroerende foto's van het bruidspaar.

Detailfotografie: Mis de kleine dingen niet die jullie dag speciaal maken, van trouwringen tot tafeldecoraties.

Als je geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact op te nemen om je wensen te bespreken en een eerste afspraak te maken.

Laat je emoties de overhand nemen, geniet van elk moment en denk groots. Want elke bruiloft is een kunstwerk op zich, een mozaïek van momentopnamen.

 

Delen op :

Contacteer ons

  • Lorengstraat 1, 1540 Herne
  • +32497077411
  • +32497077411
  • Bezoek onze Website
  • Volg ons op :

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.