FR

London Taxi Mariage

Delen op :

London Taxi Mariage London Taxi Mariage London Taxi Mariage London Taxi Mariage London Taxi Mariage London Taxi Mariage London Taxi Mariage

Trouw in deze schitterende witte Londense taxi, uniek in België...

Geef een vleugje originaliteit en elegantie aan uw bruiloft door een van onze karaktervolle voertuigen te kiezen. Voor uw bruiloft of elk ander evenement kan deze witte Londense taxi u naar een "zeer Britse" huwelijkssfeer brengen, vergezeld door dit trio van 3 x 5 passagiers Londense taxi's, het is een ware legende met een zekere mate van sympathie.

Begeleidingsmogelijkheden met een Londense dubbeldekkerbus"

Voor uw privé- of professionele behoeften bieden wij een Londense taxi te huur aan met een chauffeur die perfect aan uw verwachtingen zal voldoen. Naast het ongewone exterieurbeeld zorgt het vriendelijke en ruime interieur voor een warm welkom. De mogelijkheden zijn eindeloos en succes gegarandeerd.

Trakteer uzelf tijdens uw privé-evenementen op een uitzonderlijk moment!

Verjaardagsfeest, bruiloft, privé-avond, gouden bruiloft, vrijgezellenfeest, vrijgezellenfeest, kinderfeestje ... de Engelse taxi is het ideale accessoire voor een uitzonderlijke en onvergetelijke dag. .
Een fantastisch communicatiemiddel voor uw professionele evenementen
Het zou te ver voeren om hier voor u de talloze mogelijkheden te beschrijven die de Engelse taxi biedt. Van reclameborden tot mobiele vergaderruimtes, inclusief het "so British" accessoire dat onmisbaar is op elk themafeest; alles is mogelijk… tegen lage kosten.

Zichtbaarheid, mobiliteit, parkeergemak, grote binnen- en buitenvolumes zijn de belangrijkste kenmerken van de "cabine". Het buitenoppervlak en de aantrekkingskracht maken het een uitzonderlijk medium voor mobiele displays. Geen speciale toestemming: uw reclameboodschap wordt getoond waar en wanneer u deze het meest nodig heeft!

Informatie en informatie via de contactpagina van onze website www.voituredemariage.be

Delen op :

Contacteer ons

  • belgique, 1490 belgique
  • 0479 63 75 64
  • Bezoek onze Website
  • Volg ons op :

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.