FR

SHOOTING AI

Delen op :

SHOOTING AI SHOOTING AI SHOOTING AI SHOOTING AI SHOOTING AI SHOOTING AI SHOOTING AI SHOOTING AI SHOOTING AI

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kenny, en ik ben gepassioneerd door het vastleggen van unieke momenten vanuit verschillende perspectieven. Op 26-jarige leeftijd ben ik trots om te zeggen dat ik sinds 2018 een ervaren cameraman en dronepiloot ben.

Mijn reis in de wereld van het vastleggen van beelden begon als een eenvoudige passie, maar in de loop der jaren is het uitgegroeid tot een boeiende en bevredigende carrière. Ik heb het geluk gehad om te werken aan tal van projecten, van filmproducties tot live-evenementen en adembenemende landschappen.

In 2018 richtte ik het bureau Shooting AI op met een duidelijke visie: het leveren van innovatieve en hoogwaardige beeldvormingsdiensten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Als oprichter zet ik me in voor het leveren van uitstekend werk, waarbij creativiteit en geavanceerde technologie samenkomen om verbluffende resultaten te produceren.

Als cameraman heb ik een scherp oog ontwikkeld voor compositie en esthetiek, altijd op zoek naar het vertellen van een verhaal door middel van mijn beelden. Mijn beheersing van opnametechnieken en oog voor detail zorgen voor onberispelijke resultaten bij elk project.

Als dronepiloot heb ik nieuwe horizonnen verkend, letterlijk. De mogelijkheden die luchtfotografie biedt zijn eindeloos, en ik heb het voorrecht gehad om grenzen te verleggen om spectaculaire en meeslepende opnamen te leveren.

Of het nu gaat om het documenteren van een speciale gebeurtenis, het creëren van krachtig promotiemateriaal of het vastleggen van de schoonheid van onze wereld vanuit een nieuw perspectief, ik sta klaar om aan al uw behoeften op het gebied van beeldvorming te voldoen. Met Shooting AI kunt u rekenen op transparante samenwerking, ongeëvenaard professionalisme en bovenal resultaten die uw verwachtingen overtreffen.

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken om uw meest ambitieuze projecten tot leven te brengen.

Met vriendelijke groeten,

Kenny

Oprichter,
Shooting AI

Delen op :

Contacteer ons

  • Karmelietenstraat 50, 9500 Geraardsbergen
  • 0489051003
  • 0465736377
  • Bezoek onze Website
  • Volg ons op :

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.