FR

KATJA NIELSEN

Delen op :

KATJA NIELSEN KATJA NIELSEN KATJA NIELSEN KATJA NIELSEN KATJA NIELSEN KATJA NIELSEN KATJA NIELSEN KATJA NIELSEN KATJA NIELSEN

Katja Nielsen "More than words" Seculiere ceremonie Officiant 

Beste bruidspaar, jullie dromen ervan om jullie verbintenis te bezegelen met een op maat gemaakte, levendige, humorvolle, romantische en onvergetelijke ceremonie? Jullie willen "Ja" zeggen met een zorgvuldig gekozen ritueel dat jullie als stel volledig weerspiegelt en jullie toekomstplannen omarmt? Zoek niet verder, ik sta voor jullie klaar! Aarzel niet om contact op te nemen, ik luister graag naar jullie wensen.

Samen zullen we jullie trouwceremonie vormgeven volgens jullie verlangens en behoeften, want in een persoonlijke ceremonie is alles mogelijk. Voor mij betekent "MORE THAN WORDS" veel meer dan alleen een boeiende, op maat gemaakte en feestelijke toespraak. Het gaat erom een ceremonie te creëren die net zo uniek is als jullie liefdesverhaal, een ervaring die jullie identiteit weerspiegelt en een onuitwisbare indruk achterlaat bij jullie geliefden.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens een vrijblijvende eerste ontmoeting. Mijn diensten zijn beschikbaar in België en heel Europa, dus waar jullie ook kiezen om te trouwen, ik sta aan jullie zijde.

Als jullie meerdere nationaliteiten hebben en gasten uit het buitenland verwelkomen, geen zorgen! Ik spreek vloeiend vijf talen: Nederlands, Frans, Engels, Deens en Duits als moedertaal. Zo kunnen we een tweetalige of zelfs meertalige ceremonie creëren, zodat iedereen de schoonheid van jullie verbinding kan ervaren.

Muziek speelt een essentiële rol in dit kostbare moment, en als zangeres heb ik een uitgebreide repertoirekennis. Als jullie hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste muzikanten die aansluiten bij jullie wensen, geef ik met plezier advies.

Mijn stijl weerspiegelt wie ik ben: empathisch, vrolijk, feestelijk, prefessioneel, meertalig en romantisch, met een vleugje humor om deze bijzondere gelegenheid nog specialer te maken. Samen zullen we van jullie huwelijksceremonie een unieke, persoonlijke en onvergetelijke ervaring maken voor jullie en jullie gasten.

Aarzel niet om contact met me op te nemen voor onze eerste ontmoeting. Als persoonlijk cadeau voor jullie, zal ik jullie huwelijksspeech prachtig laten afdrukken als aandenken aan deze kostbare momenten.

Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van jullie grote dag en om samen met jullie een ceremonie te creëren die de mooiste emoties oproept.
Tot binnenkort!

Katja Nielsen

More than words- website

Delen op :

Contacteer ons

  • Partout en Belgique & au nord de la France & région frontalière allemande, 1150 Bruxelles
  • 0485943273
  • 0485943273
  • Bezoek onze Website
  • Volg ons op :

Uw aanvraag is verzonden

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

De professionelen in uw regio